Huiduieli pentru Ponta la sfârșitul călătoriei cu Hyperion
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Premierul Victor Ponta a fost huiduit, sâmbătă, în Gara de Nord, de un grup de aproximativ 30-40 de tineri care l-au aşteptat la ieşirea de pe peron, după ce a coborât din trenul Hyperion, cu care a călătorit de la Craiova.

Sâmbătă după-amiază, la sosirea în Gara de Nord, premierul Victor Ponta care a plecat din Craiova cu prima cursă a trenului electric Hyperion, produs în acest oraș, a fost huiduit de un grup de tineri. 

Citește și Antonescu: Când ești la putere, te aștepți să fii huiduit

După ce prim-ministrul a coborât din tren și a oferit declarații jurnaliștilor care îl așteptau în Gara de Nord, s-a îndreptat spre ieșire de pe peron, unde a fost așteptat de un grup de aproximativ 30-40 de tineri, fără bagaje, scrie Mediafax.

Aceștia au început să-l huiduie, iar unul dintre tineri a afişat o pancartă albă pe care nu era scris nimic, moment în care premierul Ponta i-a salutat cu mâna. 

"Pe Vadim Tudor îl votez mâine", declara unul din grupul celor nemulțumiți. "Să dea la lume să mănânce că el e bogat", a dezvăluit un altul motivul nemulțumirii sale.

"De ce te-a trimis?" i s-a adresat Ponta unui tânăr din grup, râzând. "Dar eu nu i-am aranjat nimic lui Băsescu azi la Constanţa. Nu trebuia să-mi aranjeze ei aici", a continuat liderul PSD.

În prima cursă a trenului Hyperion, primul tren electric fabricat în România de către compania Softronic Craiova, premierul a călătorit împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul Transporturilor, Dan Şova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel