Hugo Chavez nu vrea să primească noul ambasador american în Venezuela
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Hugo Chavez
Hugo Chavez

Preşedintele venezuelan, Hugo Chavez, a anunţat  că nu va autoriza intrarea în ţară a noului ambasador desemnat de SUA, Larry Palmer, pe care îl acuză de lipsă de respect faţă de guvernul de la Caracas.

„Domnul Palmer nu va intra aici”, a afirmat Chavez, în cursul unei întâlniri cu noii membri ai Partidului Socialist Unificat din Venezuela (PSUV). „Dacă vine, va trebui întâmpinat la aeroport”, a spus el, cerându-i ministrului de Externe, Nicolas Maduro, să-i ofere o cafea din partea sa şi să-i spună bye bye. „Nu poate intra în această ţară”, a adăugat Chavez.

Preşedintele venezuelan a adăugat că a transmis punctul său de vedere Statelor Unite. „Le-am spus să nu vină. Nu ne-au spus că el dă dovadă de lipsă de respect faţă de Venezuela, de un grup de generali, de guvern, de Constituţie. Cum să fie ambasador? S-a discreditat singur”, a spus Chavez, conform Mediafax.

Critic ferm al imperialismului american, Hugo Chavez a făcut referire la chestionarul la care a trebuit să răspundă Larry Palmer în Senat, în cursul confirmării ca ambasador. El a afirmat că pe teritoriul Venezuelei se află membri ai grupărilor de gherilă columbiene, Cuba exercită o influenţă asupra forţelor armate din Venezuela, iar moralul militarilor este scăzut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel