Hubert Thuma: Spital nou la Buftea
Data publicării:
Autor: Claudia Calotă
WhatsApp
Ministerul Sănătății a publicat lista cu cele 27 de spitale care vor primi finanțare din PNRR. Pe listă este și proiectul nostru - spital nou la Buftea, a precizat președintele PNL al Consiliului Județean Ilfov.

"Cu alte cuvinte, îl dărâmăm pe cel existent, treptat, și facem altul mult mai mare. Noul spital va avea 353 de paturi, față de 88 câte sunt acum la Buftea. Va avea secții noi, aparatură ultramodernă.

Valoarea proiectului este de aproape 491 de milioane de lei, fără TVA. 95% din sumă este asigurată prin PNRR, iar 5% din bugetul nostru.

Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Buftea deservește aproximativ 30.000 de oameni din Buftea și din alte localități ilfovene, dar și locuitori din județele vecine Dâmbovița, Giurgiu și Prahova.

Îmi doresc pentru voi asistență medicală de cea mai înaltă calitate! Îmi doresc ca medicii, asistenții și tot personalul medical să lucreze cu cele mai bune aparate, în cele mai bune condiții, și să salveze cât mai multe vieți. Mulțumesc tuturor celor care au lucrat la acest proiect atât de important!", a precizat Hubert Thuma.

Vezi și: Irinel Popescu și Val Vâlcu, analiza dezvoltării medicinei românești, la Academia de Sănătate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel