Hubert Thuma - desemnat de BPN al PNL ca preşedinte interimar al PNL Bucureşti
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Hubert Thuma
Hubert Thuma
Biroul Politic Naţional a stabilit ca vicepreşedintele regional PNL pe Regiunea Bucureşti-Ilfov, Hubert Thuma, să preia interimar, pentru o perioadă de maximum 90 de zile, în vederea organizării alegerilor interne, funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Bucureşti. 

 'De asemenea, au fost elemente de organizare la nivelul municipiului Bucureşti. Am stabilit ca în perioada următoare, până la maximum 90 de zile, vicepreşedintele regional, cum am făcut, de altfel şi la Organizaţia Gorj, să preia conducerea interimară şi să pregătească şi să desfăşoare alegerile la nivelul filialei Bucureşti', a declarat Nicolae Ciucă, joi, într-o conferinţă de presă la finalul BPN al PNL.

Totodată, el a precizat că Raluca Turcan a fost validată ca preşedinte al Comisiei de muncă, din cadrul comisiilor de specialitate ale PNL. 'Am stabilit, de asemenea, cine va fi preşedintele Comisiei de muncă, doamna Turcan va prelua preşedinţia acestei comisii', a precizat Ciucă.

De asemenea, acesta a menţionat că prim-vicepreşedintele PNL, Dan Motreanu, a prezentat în cadrul reuniunii rezultatele celor mai recente sondaje de opinie comandate de partid. 'Am avut în analiză şi o prezentare pe care domnul prim-vicepreşedinte Motreanu a prezentat-o biroului legată de analiza ultimelor date reieşite din sondajele pe care Partidul Naţional Liberal le-a comandat şi au fost, de asemenea, o serie de aspecte legate de modul în care urmează să ne configurăm organizarea internă pe verticală, pentru a face în aşa fel încât tot ceea ce reprezintă elemente de mesaj şi interes, pe care Partidul Naţional Liberal le are în relaţia cu cetăţenii să ajungă într-o manieră cât mai facilă şi cât mai coerentă la cetăţenii', a declarat Ciucă, precizează Agerpres.

Vezi și: Rareș Bogdan: Sunt hotărât să-mi depun candidatura pentru poziția de vicepremier la rotativa guvernamentală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel