Data publicării:

Hubert Thuma: 2023, un an plin în care ne-am atins obiectivele. Proiectele au contribuit la creșterea nivelului de trai în județ

Autor: DCNews Team | Categorie: Politica
WhatsApp
Hubert Thuma, foto: Hubert Thuma @officialFacebook
Hubert Thuma, foto: Hubert Thuma @officialFacebook
Hubert Thuma (PNL), președintele Consiliului Județean Ilfov, într-un mesaj public, a făcut „bilanțul” unui an plin de proiecte care a contribuit la creșterea nivelului de trai în județul Ilfov.

„Încheiem un an plin. Un an plin de proiecte, care au contribuit la creșterea nivelului de trai în județul nostru. Am spus clar, de la începutul mandatului meu la conducerea Consiliului Județean Ilfov: Îmi doresc cele mai bune condiții pentru educația copiilor noștri, servicii medicale și sociale de calitate, drumuri mai bune și mai rapide, dezvoltarea rețelei de apă și canalizare”, a precizat Hubert Thuma, pe contul personal de Faceook.

„Am creat condiții pentru investitori, însă, în egală măsură, ne-am îndreptat atenția și spre cei cu venituri mici, care au nevoie de ajutor. Pentru ei am pus bazele unor proiecte unice în țară. Spre exemplu, am oferit, gratuit, peste 12.000 de perechi de ochelari. Ne-am gândit și la seniorii noștri, cu un alt proiect unic în România: bani decontați pentru refacerea danturii. Am inovat și la capitolul protecția animalelor și mă bucur să pot spune că împreună schimbăm mentalități.

Mulțumită campaniilor masive de sterilizări gratuite și ale celor de adopție, pe viitor, vom avea mai puține animale abandonate pe străzi. Dragi ilfoveni, împreună facem bine, împreună dezvoltăm comunitatea în care trăim! Vă mulțumesc că îmi sunteți alături! Să fiți sănătoși! Anul ce vine să vă aducă tot ce vă doriți și un pic peste. Să ne vedem cu bine în 2024! #ilfovimpreuna”, a conchis acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel