Huawei P40 LITE, un super telefon la un PREȚ MIC. Specificații fabuloase
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: https://consumer.huawei.com
Sursa: https://consumer.huawei.com
Noul model LITE de la Huawei, P40, va putea fi găsit şi în magazinele din România, iar preţul este unul infim. 

Anunţat săptămâna trecută pentru piaţa europeană, Huawei P40 Lite va putea fi găsit şi în magazinele din România la un preţ recomandat de 1299 lei, fanii Huawei care aleg să profite de campania de precomandă desfăşurată în perioada 4-17 martie primind drept cadou şi o pereche de căşti HUAWEI FreeLace wireless, scrie site-ul go4it.ro. 

Specificaţii senzaţionale

Huawei P40 Lite are un chipset Kirin 810 pe 7nm, 8GB memorie RAM, 128GB stocare internă şi un ecran FullView de 6.4" cu rezoluţie Full HD+ . Perforat în colţul stânga-sus, ecranul adăposteşte o cameră frontală de 16MP, asistată cu mod Super Night Selfie 2.0 şi algoritmi AI avansaţi pentru procesarea imaginii.

În ceea ce priveşte camerele de pe spate, găsim un sistem quad-camera cu senzor principal de 48MP, cameră de 8MP cu lentile wide-angle ce oferă deschidere la 120°, cameră macro de 2MP şi senzor ToF de 2MP pentru aplicarea efectelor Bokeh. Producătorul a ales pentru camera foto un ornament de formă pătrată, cu design asemănător seriilor iPhone 11 şi Pixel 4.

P40 Lite vine echipat cu un acumulator de 4200mAh, cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă HUAWEI SuperCharge de 40W. Telefonul poate fi încărcat până la 70% în doar 30 de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel