HTC ONE, ACUM ŞI ÎN FORMAT COMPACT, ODATĂ CU LANSAREA NOULUI HTC ONE MINI
Data publicării:
Autor: DCNews Team, michirita
WhatsApp

HTC, lider global în inovaţie mobilă şi design, anunţă HTC One mini, o versiune compactă a modelului multipremiat HTC One, care a redefinit experienţa oferită de smartphone prin implementarea unor tehnologii revoluţionare, precum HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ şi HTC BoomSound™.

Disponibil în 181 de ţări şi la peste 583 de operatori din întreaga lume, HTC One a înregistrat un succes fără precedent pe glob, primind numeroase premii ale industriei încă de la momentul lansării, ridicând vizibilitatea brandului în rândul consumatorilor tineri la un nivel record de 87% . Numărul utilizatorilor ce intenţionează să achiziţioneze un terminal HTC în următoarele şase luni s-a dublat ca urmare a recomandărilor primite de la 94% dintre cei ce dispun un telefon HTC.

HTC One mini răspunde cererii consumatorilor ce-şi doresc cele mai performante componente în materie de tehnologie mobilă într-un corp ce încape lejer în buzunar şi care îi introduce în lumea HTC, într-o perioadă plină de provocări pentru liderul în inovaţie mobilă. Rafinând designul memorabil al HTC One, noul model completează familia de telefoane inteligente, beneficiind de HTC BlinkFeed, HTC Zoe, HTC BoomSound şi de un ecran de 4,3”, cu un procesor dual-core puternic, de 1,4 Ghz. Totodată, rulează cea mai recentă versiune de Android cu HTC Sense, aducând experienţa de pe modelul vârf de gamă şi celor în căutarea unui telefon performant şi elegant, cu un design premium.

Peter Chou, CEO HTC Corp.: “Suntem mândri să fim creatorii celui mai inovator telefon, iar acum, prin HTC One mini, a celei mai bune familii de smartphone-uri din lume. HTC One mini aduce împreună toate caracteristicile care au făcut din HTC One un succes, într-un corp mai mic, dar la fel de atrăgător.”

Obiect al dorinţei

Cu un ecran ce oferă o claritate excelentă a imaginii şi culori bogate, cu o diagonală de 4,3” şi capabilităţi HD 720p, HTC One mini beneficiază de un design fără pereche, creat de aceeaşi echipă care a fost apreciată pentru modelul vârf de gamă. Disponibil în nuanţe de argintiu (Glacial Silver) şi negru (Stealth Black), profilul subţire şi corpul dintr-o singură bucată, din aluminiu, alături de marginile subţiri oferă o poziţie excelentă atunci când este ţinut în mână.

HTC BoomSound: sunetul mobil, transformat definitiv

HTC One a revoluţionat experienţa audio de pe smartphone-uri prin cele două difuzoare frontale stereo HTC BoomSound. Cu ajutorul amplificatoarelor dedicate, pentru a oferi distorsiuni minime şi detalii fine, HTC One mini oferă acelaşi sunet deosebit şi volumul ce îi va face pe utilizatori să tresară şi să se simtă în mijlocul acţiunii, indiferent dacă ascultă muzică, vizionează un film sau se joacă. Integrarea Beats Audio ridică sunetul la un nou nivel, garantând cea mai bună experienţă audio disponibilă pe un telefon mobil.

HTC BlinkFeed: Tot conţinutul preferat pe un singur ecran

HTC One mini aduce conţinutul preferat în centrul lumii mobile. Transformând ecranul principal într-un singur flux de informaţii relevante, HTC BlinkFeed oferă actualizările din reţelele sociale, ştiri noi şi fotografii direct pe ecranul folosit cel mai des. Agregând conţinut nou, din peste 10.000 dintre cele mai relevante şi mai interesante surse, toate informaţiile de care este nevoie se află la îndemână, fără a mai fi nevoie să se schimbe aplicaţia sau site-ul.

Camera HTC UltraPixel cu HTC Zoe şi Video Highlights

Momentele importante nu vor mai fi ratate datorită experienţei revoluţionare oferită de camera HTC UltraPixel cu HTC Zoe. Aceasta surprinde cu peste 300% mai multă lumină decât senzorii unei camere tradiţionale de pe un smartphone. HTC UltraPixel oferă fotografii cu foarte multe detalii şi cu un registru dinamic îmbunătăţit, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută. HTC Zoe aduce, de asemenea, momentele speciale în clipuri de câte 3 secunde, oferind o serie de funcţii de editare avansate şi flexibilitate creativă.

Cu capacitatea de a surprinde imagini inspiraţionale şi autoportrete deosebite cu camera frontală de 1,6 megapixeli, utilizatorul îşi va dori să le împartă cu cei dragi. Fotografiile prind viaţă într-o galerie “vie” şi se pot distribui momentele speciale în clipuri de 30 de secunde, create automat prin Video Highlights, fără a avea nevoie de software profesional sau de experienţă de editare. E suficientă selectarea piesei de fundal dintre temele predefinite sau din muzica încărcată în telefon înainte de a distribui clipurile către prieteni.

Disponibil global

HTC One mini va fi disponibil la nivel global începând din luna septembrie, dar va putea fi găsit, într-un număr limitat de ţări, începând din luna august.

Despre HTC

Fondat în anul 1997, HTC Corp (HTC) este producătorul unei serii de dispozitive mobile premiate în repetate rânduri, dar și al unor telefoane care au marcat premiere pe plan mondial. Poziţionând utilizatorii în centrul atenției, HTC depășește barierele design-ului și tehnologiei pentru a crea experiențe personale inedite pentru utilizatorii din întreaga lume. Portofoliul de produse HTC include smartphone-uri și tablete propulsate de HTC Sense, o interfață grafică prin care experiența de utilizare este îmbunătățită și simplificată. HTC este listată la Bursa de Valori Taiwan cu indicativul 2498.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel