Horoscopul 20 - 26 februarie 2023: Berbecii se vor simți fără forță și fără motivație. Daniela Simulescu: Trebuie să faci un pas în spate!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a realizat horoscopul săptămânii.  

„La Berbec e adevărat că Venus intră în acest semn, un tranzit nemaipomenit. Totodată, Marte e în mers direct, iar Jupiter este în acest semn. Asta este iarăși nemaipomenit, dar intrarea Soarelui în Casa a 12-a și această Lună Nouă de mâine te invită să faci un pas în spate și să privești puțin precum un spectator. Ai această capacitate uimitoare în următoarea lună de a sta, undeva, pe un scaun în sală ori undeva în culise. Nu ai energie, nu ai forță, nu ai motivație, nu ai lucrurile astea. Poți să dai vina pe astenia de primăvară, dacă tu așa vrei să îi zici. Nu e cazul să tragi de tine când simți că nu mai poți. Nu e cazul nici să abandonezi proiectele, ci mai degrabă să cauți înțelegere.

O tematică importantă a următoarelor zile este să cauți înțelegere - mai întâi la tine, iar apoi la ceilalți. Și mai e cazul să te concentrezi asupra problemelor de sănătate. Nu le lăsa să își facă de cap! Ai Jupiter în Semnul întâi, iar asta te poate ajuta să te vindeci; te poate ajuta să îți alini suferința. Altfel, dacă nu ai grijă, Jupiter amplifică problemele pe care le ai. Mai întâi îți dă o mare încredere, iar apoi te ajută doar dacă faci ceva în acest sens. Altfel, Jupiter amplifică - dacă ai o bubiță și zici „eh, bubița asta trece...”, bubița de fapt va crește o dată cu încrederea ta, dar la un moment dat Jupiter nu o să mai fie în semnul tău.

Trebuie să te concentrezi mai întâi pe sănătate, pe refacere, iar apoi pe spiritualitate. Ai nevoie de o pauză în zilele următoare!”, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel