Data publicării:

Horoscopul săptămânii 8 - 14 iulie 2024 - Rac și Leu /video

Autor: Tudor Polojan | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels
Astroloaga Daniela Simulescu - previziuni pentru săptămâna care tocmai a început, la DCNews.ro, DC NewsTV și Astrosens.

Rac și ascendenți în Rac - ce se întâmplă după luna nouă în semnul acestor nativi.

"Racii, după luna nouă în semnul lor, se pregătesc de intrarea lui Venus în casa a 2-a. Acolo este și Mercur de ceva timp, iar acest lucru înseamnă cheltuieli financiare. Din punctul meu de vedere nu sunt niște cheltuieli atât de neplăcute, însă vă îngrijorează, vă faceți prea multe gânduri, iar racii încep să croșeteze tot felul de idei și scenarii. Lăsați-o mai ușor, bucurați-vă de vară, de căldură, nu aveți nevoie de aceste griji, totul se rezolvă.

Mare atenție, însă, la conjuncția dintre Marte și Uranus care are loc în casa a 11-a. Dat fiind faptul că cele două planete se apropie una de cealaltă, trebuie să aveți în vedere să nu vă bazați pe prieteni sau cunoscuți, chiar dacă aceștia v-au dat asigurări cu privință la unele aspecte. În ciuda tuturor asigurărilor primite din parte lor, vă puteți trezi în anumite zile așteptând și veți fi foarte dezamăgiți. Chiar dacă în viețile voastre vor apărea alte situații, mai plăcute, nu vă veți putea bucura de ele din cauza acestor dezamăgiri. 

De asemenea, când intervine Uranus, nu trebuie să țineți cu dinții de niște lucruri pe care le voiați neapărat. S-ar putea ca viața să aibă surprize mult mai plăcute pentru voi decât ceea ce vă doreați. În rest, răsfățați-vă, pentru că sunteți în acel trigon dintre Soare și Saturn, luați-o mai ușor, nu are rost să vă grăbiți." ne recomandă Daniela Simulescu

Leu și ascendenți în Leu

"Venus intră în semnul vostru. Acesta este unul dintre cele mai bune tranzite pe care le puteți avea. Apoi, Jupiter în casa a 11-a, Mercur în semnul vostru, Venus la fel, peste o săptămână se alătură și Soarele - vă recomand să scoateți tot ce aveți mai frumos din dulap, căci cu Venus de partea voastră, meritați să vă răsfățați. Domnii sunt foarte atrăgători, foarte cuceritori, iar în această săptămână vor întâlni multe persoane pe placul lor. 

Aveți nenumărate oportunități prin care să vedeți și partea frumoasă a vieții, nu doar pe cea neplăcută care vă face să vă plângeți tot timpul. Vă recomand să fiți, în zilele ce urmează, foarte superficiali, să nu luați nimic în serios. Și, foarte important, cum Marte se apropie de o conjuncție cu Uranus în casa a 10-a, mulți dintre voi se vor trezi cu niște schimbări neașteptate la locul de muncă, în carieră. Mare atenție, orice criză poate fi o mare oportunitate și orice propunere care vi se face - nu o refuzați. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel