Data publicării:

Horoscopul săptămânii 6-12 martie 2023. Racii, sfătuiți să acționeze. Daniela Simulescu: Cereți și vi se va da la locul de muncă

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscopul săptămânii 6-12 martie 2023. Racii, sfătuiți să acționeze. Daniela Simulescu - Cereți și vi se va da la locul de muncă
Horoscopul săptămânii 6-12 martie 2023. Racii, sfătuiți să acționeze. Daniela Simulescu - Cereți și vi se va da la locul de muncă
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a realizat horoscopul săptămânii 6-12 martie 2023.

"Rac sau cei cu ascendentul în Rac. Intrarea lui Saturn în Casa a IX-a nu vă supără. Vă face mai morocănoși, mai neîncrezători, dar, în același timp, mai logici. Mulți veți dori să vă întoarceți în țară, mulți veți dori să plecați din țară, adică veți dori să vă dezrădăcinați, ceea ce nu vă este propriu vouă.

Dar cu Saturn în Casa a IX-a, până în 2026, veți lua asemenea decizii. Veți descoperi sau redescoperi plăcerea de a călători. În Casa a X-a aveți pe Jupiter și Venus. Iar Venus face un aspect bun cu Marte din Casa a XII-a. Cereți și vi se va da la locul de muncă.

Nu stați într-o telenovelă că, sigur, va apărea cineva care va vedea cât de buni sunteți și vă va avansa și promova. Nu se va întâmpla așa ceva!

Cu Saturn în Casa a IX-a trebuie să vă asumați responsabilitatea cunoștințelor pe care le aveți: mai bune, mai proaste, mai puține, mai multe. Nu contează! Cu Saturn în Casa a IX-a veți zice: mă duc să cer, mă duc să emit pretenții. 

Luna plină, petrecându-se în Casa a III-a, asta își dorește de la voi: să vă dați drumul la gură, să nu vă mai puneți piedici, ci să spuneți, să nu mai stați în așteptări, să visați și să sperați.

Săptămâna aceasta este una dinte acelea în care trebuie să faceți diferența între speranță și încredere. Mulți dintre voi veți avea o altă relație cu tot ce înseamnă speranță, religie și credință", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens. 

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel