Data publicării:

Horoscopul runelor, 7-14 mai 2023. Numerologul Mihai Voropchievici, veşti importante pentru zodii: Faceţi-vă bagajele. Nu se ştie când apare oportunitatea

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Captură video
Captură video
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 7-14 mai 2023, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, moderată de Cătălina Porumbel. 

"Berbecul, în săptămâna care urmează, este prevenit că va susţine o mică bătălie. Bucuria lui, exact ce îi place. Dar runa îl atenţionează, pe altă parte, să nu fie îngrijorat. Să lase bătăliile, pentru că el este un câştigător în mod sigur. Aşa că, berbecilor, mai uşor cu bătălia voastră. 

Taurul primeşte o notificare interesantă. Mobilizaţi-vă toate forţele pentru a vă consolida poziţia. În familie, în societate şi, nu în ultimul rând, la serviciu. Făcând toate astea, veţi fi tauri triumfători, câştigaţi fără doar şi poate. 

Gemenii au o săptămână în care e greu să le mai intri în graţii. Se învăluie într-o aură de mister, vor să fie singuri. E un fel de reculegere, intră într-o zonă de meditaţie. Orice contact cu ei e un fel de afront pentru ei săptămâna viitoare. Nu trebuie să fie deranjaţi. Dacă răspund lapidar, mulţumiţi-le şi cereţi-vă scuze că i-aţi deranjat. Toţi avem nevoia să fim doar cu noi şi cu cel de sus, care să ne dea toate sfaturile bune. 

Pentru raci, Dumnezeu a pus în cale simbolul dragostei. Ceva nou, fierbinte, o dragoste pasională, nouă. Pentru cei care au deja obligaţii, asta înseamnă că fiorul dragostei vine şi deasupra voastră, la alte cote. 

Leul e sfătuit să lase toate grijile, toate problemele legate de trecut. Lăsaţi necazurile în urmă şi pregătiţi-vă pentru o săptămână mai bună. Cu condiţia să lăsăm trecutul la uşă. 

Fecioara e pregătită să pornească uraganul. Să îşi mobilizeze forţele pentru o bătălie furtunoasă. Să te ferească Dumnezeu să intri în gura unei Fecioare nervoase. Dar Runa spune aşa: nu vreţi să vă potoliţi? Să nu mai faceţi furtună şi dispută? Rămâneţi calmi şi vă garantez că se aranjează toate. 

Dacă leul vrea să plece în vacanţă, Balanţa i-o ia înainte. E perfect. Chiar dacă nu e de lungă durată, ci doar pentru 3-4-5 zile, faceţi-vă bagajele din timp, pentru că nu ştiţi când apar oportunităţi. 

Scorpionul are fertilitate şi belşug din plin. Peste puţin timp, toate visele Scorpionilor se vor împlini, inclusiv pentru cei la care nu a ajuns încă barza. 

Săgetătorul este anunţat că poate găsi răspunsul sau rezolvarea problemelor numai cu condiţia să angajeze o discuţie sinceră cu ceilalţi membri ai familiei. 

Capricornul are o săptămână grea, în care va avea nevoie de forţă, putere, rezistenţă. Mai intervine oboseala, somnolenţa, tendinţa de a nu face nimic. El nu se vaită niciodată, dar nu are chef. 

Vărsătorul este sfătuit să aibă răbdare. Nu forţaţi mâna norocului, pentru că surprizele plăcute sunt pregătite pentru cei care ştiu să aştepte momentul. 

Iar Peştii, cam de la începutul anului, sunt bântuiţi de 2 idei: să schimbe locul de muncă sau locuinţa. Runa îi atenţionează că vor acţiona fantastic de favorabil pentru una din cele două", a spus Mihai Voropchievici. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel