Horoscopul runelor, 6-12 iunie 2022. O zodie dă lovitura. Cine îşi găseşte "o dragoste nouă, pasională"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Captură Video
Captură Video
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru fiecare zodie în emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3. 

Horoscop rune 6-12 iunie 2022 - Berbec

Să îşi mobilizeze forţele, să susţină o bătălie. Şi cu 2 săptămâni în urmă a făcut la fel, a pornit o bătălie. Sfatul runei e să stea liniştit, ca să câştige. Nu e nevoie să facă scandal. 

Horoscop rune 6-12 iunie 2022- Taur

Va da lovitura. Se va produce un salt calitativ în existenţa sa. Vine dragostea, vin banii. Scapă de greutate, slăbeşte. 

Horoscop rune 6-12 iunie 2022 - Gemeni

Au o săptămână de comunicare, vor vorbi mult cu cei din jur. Atenţie la un mesaj care se strecoară, foarte important pentru voi! 

Horoscop rune 6-12 iunie 2022 - Rac

Racul are o săptămână de pronie divină, protecţie totalmente. Poate să facă ce vrea el! El nu face rele oricum. 

Horoscop rune 6-12 iunie 2022 -  Leu

Cu certitudine, cineva care se gândeşte intens la ei, le va lua un pandantiv, inel. 

Horoscop rune 6-12 iunie 2022 - Fecioară

Pleacă pe două alternanţe. Unele vor căuta să schimbe locul de muncă, iar altele vor căuta să se mute din casă, să găsească o casă nouă, o locuinţă nouă. 

Horoscop rune 6-12 iunie 2022 - Balanță

E cazul să abordeze alte probleme care îi interesează. Schimbaţi tactica sau macazul, dacă e cazul. 

Horoscop rune 6-12 iunie 2022 - Scorpion

Sunt pregătiţi să înceapă o viaţă nouă, revigorare pe toate planurile.

Horoscop rune 6-12 iunie 2022 - Săgetător

Fertilitate. Dacă pleci în vacanţă ai grijă. Visele se împlinesc. 

Horoscop rune 6-12 iunie 2022- Capricorn

Sfat extraordinar. Dă la o parte toate grijile, lasă necazurile în urmă, pregăteşte-te pentru o săptămână de vis. 

Horoscop rune 6-12 iunie 2022 - Vărsător

Are o săptămână mai grea, trebuie să dovedească că are forţă, putere să depăşească momente mai puţin plăcute. 

Horoscop rune 6-12 iunie 2022 - Pești

Dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional. 

Horoscopul verii 2022, cu Mihai Voropchievici

Berbec

Ei nu se gândesc ce va fi, dar cei care sunt singuri îşi găsesc dragostea. Sunt în căutarea dragostei şi este o perioadă prielnică. Obligatoriu este să accepte ofertele. Să nu fie pretenţioşi şi să caute zeiţa frumuseţii. Se uităm la trăsături. În plan financiar le va fi bine. Au nişte oscilaţii. Cheltuiesc mai mult, pe diferite activităţi.

Taur

Taurii abia au aşteptat vara. Se bucură de tot ce au acumulat pe perioada iernii şi primăverii. Se vor concentra şi pe plan financiar, pentru că ei au noroc la bani. Câştigurile vor veni de la sine. Au şi multe provocări. Să accepte toate provocările, pentru că nu vor regreta.

Gemeni

Plaja şi cluburile vor fi pe primul plan pentru Gemeni. Vor încerca să se simtă în largul lor. Petrecerile vor fi la cote înainte. Să fie atenţi la starea de sănătate. Să încerce să nu faci din perioada de vara, un stil haotic. Să se odihnească. Să nu cadă în extreme.

Rac

Chiar dacă vine vara, pentru Raci se anunţă o perioadă primă de muncă. Se vor angrena în tot ce înseamnă muncă. Ei vor să câştige mai mulţi bani. Cei tineri, s-ar putea să-şi găsească jumătatea în această vara. Au şanse mari să descopere ceea ce îşi doresc cu adevărat.

Leu

Leii au aşteptat cu nerăbdare venirea verii. Financiar stau bine, dar roadele muncii pot fi repede cheltuite. Se anunţă o vară grozavă pentru toţi nativii zodiei Leu. Să se bucure de oameni noi.

Fecioară

Începe să-şi petreacă vara cu economie. Ele nu şi-au planificat ce să facă. Provocările vor prinde contur spre toamnă. Este o perioadă care va fi caracterizată de relaxare, dar şi de muncă. Sunt obosite şi starea de sănătate este puţin afectată.

Balanţă

Vor profita de vară pentru a fi aproape de familie. În plan sentimental, lucrurile stau foarte bine. Se pot îndrăgosti şi să aibă parte de povestea de iubire pe care o aşteptau de mult.

Scorpion

Vor călătorii mult în perioada de vara. Au economisit mult, iar acum călătoresc. Nu mai muncesc precum Racii. Au muncit constant. Stau foarte bine în plan financiar, dar vor să se relaxeze în locaţii mai deosebite. Nu vor sta cu muritorii de rând pe plaja din Costineşti, ci la Mamaia. 

Săgetător

Săgetătorii au o vară plină de provocări. Vor realiza tot ce îşi doresc de la ei înşişi. Se vor iubi mai mult, iar dorinţele vor deveni realitate. Simt nevoia să ia o pauză de la muncă şi de la proiecte. Cei care sunt într-o relaţie toxică, iau o pauză şi de acolo. Au câştig pe 3 fronturi.

Capricorn

Va avea de ales între distracţie şi investiţii pe termen lung. Dacă unii simt nevoia să trebuie să investească nişte bani, vor renunţa la o distracţie. Vor căuta să-şi stabilească toate priorităţile. Călătoresc puţin şi investesc. E foarte posibil să călătorească undeva unde să investească. 

Vărsător

Hobby-urile vor fi pe primul plan. Pasiunile ies la iveală. Vor lăsa deoparte vacanţele, pentru a-şi face micile plăceri. Se adâncesc în pasiuni. Vara asta s-ar putea să fie perioada cu momentul oportun pentru a-şi pune în aplicare aceste plăceri. Atenţie la sănătate!

Peşti

Se bucură de o stare de bine. Au partenerul aproape. Vor avea parte de o vacanţă pe cinste. Toate astrele şi runele bune vin la ei. Trebuie să profite de orice moment. E nevoie de acţiune pentru ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel