Data publicării:

Horoscopul lunii august 2024. Previziuni complete pentru toate zodiile

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile lunii august pentru fiecare zodie și ascendent!

A opta lună a anului este marcată de retrogradarea lui Mercur. Mai întâi, acesta va retrograda în semnul Fecioarei, pentru ca mai apoi să se întoarcă în Leu. Suntem înclinați să privim lucrurile cu un pragmatism crescut și să ne evaluăm eforturile în termeni clari. Trecutul revine în prim-plan! Reapar oameni din trecut în viața noastră, proiectele stagnează și întâmpinăm anulări. Evenimentele neprevăzute sunt la tot pasul.

În plus, urmează primul careu între Jupiter din Gemeni și Saturn din Pești, mai exact pe 20 august. Mulți dintre nativi vor duce o luptă crâncenă între trecutul și viitorul lor. Adică vor trebui să renunțe la o parte învechită pentru a câștiga ceva sau pentru a progresa. Și genul acesta de aspect nu face decât să provoace și mai multe limitări, întârzieri și blocaje. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Pe întreaga durată a lunii, Marte, guvernatorul tău, se află în casa a treia. Se va întâlni cu Jupiter și va face un careu cu Saturn, ceea ce te va face să fii pe drumuri permanent. Unele vor fi pe placul tău, iar altele nu. În plus, este o perioadă în care poți învăța câte ceva. Frații și surorile îți pot aduce vești. Mercur își începe retrogradarea în casa muncii. Discuțiile cu șefii și colegii nu vor fi plăcute.

Taur/Ascendent în Taur

Marte este în casa a doua. Se află lângă Jupiter și va face un careu cu Saturn. Îți va aduce mult cheltuieli, care te vor frustra. Chiar dacă vrei să fii generos, nu mai poți fi ca înainte. Vor apărea probleme de care trebuie să te ocupi. Mercur retrogradează din casa a cincea în casa a patra. Multe lucruri de prin casă se vor strica. Dacă achiziționezi produse noi, verifică-le cu atenție. Evită discuțiile cu familia despre subiecte legate de trecut.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte și Jupiter sunt în semnul tău. Din punctul de vedere al teoriei astrologice, beneficiezi de mult curaj, încredere, ambiție, spirit de competiție și de dorința de schimbare. Dorința ta va fi aceea de a călători. Prin urmare, nu o să ai o clipă de liniște. Mercur, guvernatorul tău, retrogradează din casa a patra în casa a treia. Din cauza familiei, vei face multe drumuri și te vei ocupa de chestiuni administrative. Totodată, apar și discuții serioase în sânul familiei, dar și schimbări în locuință.

Rac/Ascendent în Rac

La tine, toată luna august vorbește despre situația financiară. Apar destul de multe cheltuieli. De unele erai conștient, dar de altele nu. Nu doar gestionarea banilor proprii va fi importantă, ci și resursele la comun. Cu Mercur în casa a treia, ai talent oratoric, dorești să comunici mai mult și ai o curiozitate nemaipomenită. Pot apărea și mai multe călătorii. Este recomandat să fii mai flexibil. Mercur retrogradează în casa a doua. Multe planuri ți se vor da peste cap.

Citește continuarea pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel