Horoscopul BANILOR pentru toamnă. Voropchievici anunță ZODIA cea mai norocoasă. Cine trebuie să aibă grijă cu banii
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Numerologul Mihai Voropchievici a anunțat horoscopul banilor pentru toamnă pentru fiecare zodie. 

Berbec

Au șansa să primească bani destul de ușor, există posibilitatea de a câștiga mai mult decât de obicei, de unde nu te aștepți. E pe cai mari! 

Taur

E dispus că cheltuiască o sumă importantă pentru a satisface o dorință, plăceri personale: o excursie, o vacanță. Le va fi greu să aibă o abordare clară asupra banilor în toamnă, veți fi dați peste cap și nu vă ies banii. Veți face economie la risipă. 

Gemeni

Pot intra în încurcături financiare, pentru că fac cheltuieli peste ceea ce au prevăzut. În luna octombrie, veți fi pus la încercare. Nu faceți cheltuieli inutile. 

Rac

Are riscul să apară cheltuieli care privesc mai mult partenerul de viață. Va trebui ca o parte din veniturile comune să se ducă spre remedierea unor probleme neașteptate a partenerului. Bucuria este că astrele îi iubesc și veniturile lor vor fi constante în această toamnă, ceea ce le oferă senzația de siguranță. 

Leu

Va trebui să ia decizii, care-i vor afecta până anul viitor. Va fi o decizie cu bătaie lungă. 

Fecioară 

Să fie prudente, să gândească de multe ori înainte de a se implica într-o investiție. Ar putea avea conflicte cu persoane despre care crede că-i afectează posibilitatea de a câștiga mai mult sau de a economisi. 

Balanță

Încurcături, neînțelegeri și cheltuieli neprevăzute, care vin să-ți tulbure liniștea. 

Scorpion

Deși se aștepta să primească bani, e posibil să apară întârzieri. Nu face promisiuni atât timp cât depinzi de banii altora. 

Săgetător

 

E cel mai norocos. Stai bine cu banii în această toamnă. 

Capricorn

Vei avea nevoie de ajutor, care va veni din partea rudelor. E indicat să fiți prudent și să evitați cheltuielile exagerate. 

Vărsător

Va pierde bani, din cauză că are exces de amabilitate, sare în ajutor, împrumută bani cui nu trebuie. 

 

Pești

Au parte de numeroase cheltuieli neprevăzute, care le vor strica serios planurile. Veniturile nu dau semne că ar crește ceea ce le va îngreuna situația. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel