Horoscopul 20 - 26 februarie 2023. Balanțele dau multă putere partenerului. Daniela Simulescu: Nu e mai bine să spuneți ce vreți și voi?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Horoscopul 20 - 26 februarie 2023. Balanțele dau multă putere partenerului. Daniela Simulescu - Nu e mai bine să spuneți ce vreți și voi
Horoscopul 20 - 26 februarie 2023. Balanțele dau multă putere partenerului. Daniela Simulescu - Nu e mai bine să spuneți ce vreți și voi
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a realizat horoscopul săptămânii 20 - 26 februarie 2023.

„La Balanțe, Venus intră în casa a VII-a. Ce vă puteți dori mai mult? Teoretic sună bine! Dar știți ce este practic? Dați prea multă putere partenerului. E ca și cum nu ați exista. Iubitul/iubita vă spune: nu mai plecăm în excursia aia, plecăm în altă excursie. Și voi, de frică să nu-l supărați, ziceți Da.

Poate că voi v-ați fi dorit acolo și, dacă ați spune ce vreți, ați găsi, cu siguranță, o soluție. Aveți grijă, zilele ce urmează, să nu trăiți doar prin relație. Dacă trăiți doar prin relație, vor apărea frustrări. Energia balanței, la suprafață, este minunată, este extraordinară, superbă. Dar pe dinăuntru bubuie de furie și agresivitate. 

Cu cât vă abandonați pentru celălalt în relație, dar și la serviciu, cu atât nu existați. Și vă place să nu existați? Și dacă partenerul se supără, a cui e problema? A persoanei respective sau a voastră? Spune ceva despre voi supărarea respectivă? Spune doar că persoanei respective îi place să se supere, atunci când nu-i convin niște lucruri. Și nu e mai bine să spuneți ce vreți și voi?

Pentru cei singuri, nu e o perioadă bună să pășească către o altă relație, să cunoască alți oameni, să testeze”, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel