Horoscopul 20 - 26 februarie 2023. Vărsătorii fac multe cheltuieli. Daniela Simulescu: Ar trebui să reveniți la un buget de risc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Horoscopul 20 - 26 februarie 2023. Vărsătorii fac multe cheltuieli. Daniela Simulescu - Ar trebui să reveniți la un buget de risc
Horoscopul 20 - 26 februarie 2023. Vărsătorii fac multe cheltuieli. Daniela Simulescu - Ar trebui să reveniți la un buget de risc
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a realizat horoscopul săptămânii 20 - 26 februarie 2023.

"La Vărsători, Luna nouă este pe casa a II-a. Este și Neptun acolo. Soarele va sta o lună. Cheltuieli. Știți cum se duc banii la voi? Ca nisipul printre degete. E ca și cum încercați să luați apa cu mâinile și apa se scurge, la fel ca și nisipul. Cam așa e la voi. Și nu vă puteți opri.

Ceea ce vă pot recomanda este să-l ascultați pe Saturn, care este în casa I-a, unde stă până în luna  martie, când intra în casa a II-a. Mai aveți puțin timp să vă dați acum în stambă în ceea ce privește partea financiară.

Din luna martie, veți avea greutăți, de aceea ar trebui să reveniți la un buget de risc. Puneți câte 10 lei pe zi deoparte și nu vă atingeți de ei, indiferent de ceea ce se va întâmpla. Nu e neapărat nevoie să strângeți bani pentru ceva, dar să vă creați un obicei și să nu vă atingeți de acei bani.

Mai ușor cu generozitatea, cu forțarea de a cumpăra lucruri oamenilor fără ca ei să aibă nevoie, doar că vreți voi să impresionați. 

Mercur face careu cu Uranus, pe 22 februarie. Grijă la ceea ce spuneți! Dar face trigon și cu Marte, motiv pentru care sunteți convingători", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens.

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel