Horoscop weekend, marcat de careul Soare - Uranus și Luna Plină în Leu. Zodia susținută de astre: Acum e momentul să acționezi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Urmează zile destul de tensionate pentru patru zodii. Iată ce aduce weekendul pentru fiecare semn astral. 

Astrologul Daniela Simulescu anunță un weekend încărcat astrologic, cu o sâmbătă dominată de careul Soare - Uranus și o duminică din plin influențată de Luna Plină în Leu și de un careu între Venus și Marte. ”Urmează trei zile destul de tensionate, mai ales pentru cei cu marcaj fix în astrogramă: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător” atenționează astrologul. Nu se întâmplă ceva grav, dar cei care sunt sub aceste semne zodiacale sunt mai rezistenți la schimbare. ”Pe o lună plină, pe axa Leu - Vărsător, cu toții trebuie să facem un prim pas spre viitorul apropiat” mai spune Daniela Simulescu. 

Iată ce-ți aduce weekendul în funcție de zodie: 

Horoscop Berbec: Duminică, Marte, guvernatorul tău, va face un careu cu Venus. Să ne gândim la această Lună Plină, care se petrece pe axa 5 - 11 la tine, adică pe ce vrei tu acum și pe ce vrei tu pe viitor: ai face bine să fii pregătit pentru neprevăzut și să te uiți către cer și să nu te împotrivești niciunei schimbări. 

Horoscop Taur: Venus, guvernatoarea ta, va face un careu cu Marte și te va agita mult. Luna Plină vrea ca tu să faci curățenie acasă și la serviciu, să-ți dai seama cât timp acorzi familiei.

Horoscop Gemeni: Aspectele zilelor următoare te pun în mișcare, pe drumuri, nu te vei plictisi, pentru că vei fi precum un titirez.

Horoscop Rac: Axa 2-8, financiară, îți este activată, așa că ai grijă la cheltuielile neprevăzute, ale tale, dar și ale partenerului. Unii bani n-au cum să rămână în buzunarul tău în zilele următoare.

Horoscop Leu: Luna Plină se petrece în semnul tău. Vei fi ca un personaj de film care joacă mai multe roluri pe parcursul zilei. Oamenii din jurul tău vor rămâne uimiți de nivelul tău de adaptare, fiind destul de optimist. 

Horoscop Fecioară: Weekendul va fi epuizant și copleșitor. Mulți dintre voi știți că urmează o decizie pe plan profesional care vă macină destul de mult. 

Horoscop Balanță: Careul de duminică s-ar putea să te pună pe jar, mai ales în ceea ce privește relația de cuplu. Urmează discuții care nu te vor lăsa să trăiești liniștit. 

Horoscop Scorpion: Luna Plină va fi în casa a zecea. În zilele următoare, când partenerul sau familia îți vorbesc despre lucruri importante, fii prezent! 

Horoscop Săgetător: Luna Plină activează axa 3 - 9. Drumuri multe, comisioane, treburi gospodărești, activități casnice, nu ai timp nici să respiri. Dacă apar 2-3 minute, vei dori să vorbești la telefon sau să te întâlnești cu apropiații. 

Horoscop Capricorn: Urmează câteva zile bune pentru a discuta deschis despre situația financiară. Dacă ai așteptat niște zile în care să tranșezi un anumit subiect, o anumită situație, fă-o în zilele următoare, pentru că vei fi destul de susținut de astre. 

Horoscop Vărsător: Unii dintre voi s-ar putea să renunțe la anumite parteneriate, să schimbe modul în care se comportă cu partenerul sau efectiv să-și dorească, în viața lor, unele persoane mai năstrușnice, mai diferite. 

Horoscop Pești: Nu neglijați puterea rutinei. Haosul vă poate îmbolnăvi și la propriu și la figurat. V-aș recomanda să aveți o listă de care să vă țineți cât se poate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel