Data publicării:

Horoscop weekend 18 - 19 februarie pentru fiecare zodie

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto Pixabay
foto Pixabay
Iată ce-ți pregătește weekendul în funcție de zodie. 

”Sâmbătă avem un sextil între Mercur și Jupiter, Mercur din Vărsător și Jupiter în Berbec, vom fi foarte deștepți, foarte vorbăreți și plini de idei, iar duminică soarele se pregătește să intre în Pești, adică trecem de la energia Vărsătorului, care e mai sociabilă, mai plină de viață, la cea a Peștilor care este... o oarecare hibernare” spune astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru weekendul 18 - 19 februarie 2023. 

HOROSCOP. Iată previziunile pentru weekend: 

BERBEC

Începe o perioadă bună pentru retragere. Ți-aș recomanda ca, în următoarea lună, să faci un pas în spate și să te ocupi doar de strictul necesar. E o perioadă bună să te ocupi și de sănătate. 

TAUR

Soarele va intra în casa 11-a, vei avea un chef de socializare nemaipomenit, apoi, la începutul săptămânii, vei spune că ai cam obosit, vei fi ca și cum ai fi petrecut o lună întreagă! Deci... distrează-te! 

GEMENI

Soarele se duce în casa a 10-a: dacă știi că poți face astăzi ceva, nu lăsa pe luni, dar nici nu face promisiuni absurde și nici să crezi promisiunile șefilor, ai răbdare să te lămurești. 

RAC 

Soarele se mută în casa a 9-a, prilej bun pentru a călători, vei fi plimbăreț, activ, energic, dornic să te miști, să comunici, să te întâlnești cu oamenii, dar și să înveți. 

LEU 

Intrarea Soarelui în casa a 8-a zice să mai lași controlul și să nu mai fii atât de prăpăstios, să nu te mai victimizezi atât de mult, ci pur și simplu să lași viața să se întâmple. 

FECIOARĂ 

Soarele intră în casa a 7-a și îi pregătește drumul lui Saturn: atenție la relații, pentru că, dacă nu sunteți atenți, Saturn din 7 martie vine cu niște evenimente. Fii cu ochii-n patru! 

BALANȚĂ

Soarele în Pești nu are multă energie, la tine nu ar strica să vezi câte ore dormi, cât mănânci, cât timp consumi cu oamenii toxici. 

SCORPION

Soarele intră în casa a cincea, e o perioadă bună de romantism. 

SĂGETĂTOR

Soarele va intra în casa a patra și te pregătește și pe tine de intrarea lui Saturn, adică dacă ai probleme legate de partea imobiliară, dacă sunt tensiuni în familie, nu le amâna, nu te face că nu le vezi, nu te face că nu există, pentru că te vor lovi și mai rău. 

CAPRICORN

Ai chef să te plimbi, de drumeții, e o perioadă bună pentru examene. Ai capacitatea de a asculta. 

VĂRSĂTOR

Soarele iese de la tine din semn și zice că e cazul de puțină curățenie în zona financiară. 

PEȘTI

Soarele intră în semnul tău, deși nu e plin de putere, dar, totuși, accesezi o doză mai mare de energie. E o perioadă bună să-ți schimbi înfățișarea. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel