Horoscop weekend, 11 - 12 februarie: Scăpăm de Mercur retrograd de sâmbătă! Ce se schimbă pentru fiecare zodie
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto ilustrativ pexels
foto ilustrativ pexels
Ziua de sâmbătă, 11 februarie, marchează sfârșitul Mercur retrograd! 

Ziua de 10 februarie a fost marcată de o conjuncție grea între Mercur și Pluto în semnul Capricornului, dar, sâmbătă, 11 februarie 2023, ”Mercur intră în Vărsător și iese în sfârșit din semnul contaminat al retrogradării”. ”Cu alte cuvinte, de sâmbătă, logica va reveni în viețile noastre, pentru că Mercur în Vărsător vrea să fim mai matematici, mai calculați”, spune Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens. 

Pentru nativii Berbec, Mercur se mută în casa a 11-a: vei avea nevoie de prieteni noi sau de discuții cu prieteni vechi, dar și de mai multă comunicare despre planurile tale, în principal cu tine. 

Astrele recomandă nativilor Taur să fie mai vorbăreți, mai ales în relația cu șefii și mai ales în carieră, chiar dacă nu zici ceva important. E bine să te vadă oamenii. 

Mercur, guvernatorul Gemenilor, nu mai este retrograd, ceea ce este un lucru bun. Se va duce în casa a noua și începe o perioadă bună pentrun Gemeni pentru plimbare, pentru studiu, pentru evoluție.

Pentru nativii Rac, Mercur pășește în casa a opta și se atenționează cu privire la taxe, impozite, acte, datorii. Mercur vrea să vorbești mai mult despre aceste probleme pentru că trebuie rezolvate. 

Mercur intră în casa a șaptea pentru nativii Leu, de unde iese Saturn din 7 martie. Folosește acest aspect pentru a purta discuții importante cu oamenii importanți din viața ta. 

Pentru nativii Fecioară, Mercur, guvernatorul lor, trece în casa a șasea acolo unde le place cel mai mult: la muncă! Dar, de data aceasta, Mercur te roagă să cauți scurtături, să muncești mai puțin și mai deștept. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel