Horoscop, vineri, 5 aprilie 2019
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Horoscop. Vineri, nativii din Pești nu sunt imuni la schimbările neașteptate, pe când Balanțele vor avea parte de agitație și ceva tensiune în prima parte a zilei. 

Balanţă

Astăzi, Balanțele vor avea parte de agitație și ceva tensiune în prima parte a zilei. La muncă veți avea multe de făcut și parcă simțiți că rezultatele nu ies în evidență. Nu vă pierdeți încrederea și, în ciuda circumstanțelor, nu împărțiți ideile pe care le aveți cu nimeni din jur, recomandă horoscopul. Și veți vedea că va fi bine. Iar seara se anunță romantică!

Scorpion

Vineri, pentru Scorpioni, pare a fi un moment important de schimbare. Dacă până acum ați acumulat oboseală și stres de la multele probleme de la serviciu și de acasă, astăzi va fi o zi în care vă veți restabili echilibrul emoțional. Veți avea parte de oameni optimiști în jurul vostru, iar lucrurile încep să se lege în plan profesional.

Săgetător

Pentru Săgetători, 5 aprilie pare a fi o zi prielnică planurilor în carieră. În prima parte a zilei veți primi vestea pe care o așteptați. Poate e vorba despre un nou job, de o mărire de salariu, o promovare sau chiar și o mică reușită, va fi ceea ce doreați să se întâmple. Atenție în schimb în viața personală, se întrevăd unele tensiuni, fie cu rudele, fie cu persoana iubită, spune horoscopul. Compromisul va fi soluția pentru a calma rapid situația.

Capricorn

Pentru nativii din Capricorni, nu e recomandabil să vă suprasolicitați, ca să obțineți rezultate imediate. Dacă aveți probleme care necesită timp, nu vă grăbiți cu ele! Concentrați-vă asupra situațiilor prioritare și veți avea de câștigat. Seara se anunță calmă, poate recurgeți la puțin sport, să vă tonifiați organismul!

Vărsător

Astăzi, vă veți bucura de un mare succes în plan profesional și veți avea parte de o recompensă financiară, dar și de laude. E o zi bună și în plan sentimental. Dacă nu v-ați găsit jumătatea, acum e un moment favorabil, iar pentru cei aflați într-o relație, viața de cuplu va cunoaște o revitalizare.

Pești

Vineri, nativii din Pești nu sunt imuni la schimbările neașteptate. Aceste schimbări survin, în principal, în profesiune și vor avea influență asupra carierei sau afacerilor voastre. Nu intrați în panică dacă simțiți că nu dețineți controlul la ceea ce se întâmplă în jurul vostru, spune horoscopul. Aceste schimbări s-ar putea să vă aducă mult bine. În a doua parte a zilei veți simți atmosfera de weekend, poate e vorba despre o petrecere sau de o ieșire cu prietenii.

Citește mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel