Urmărește emisiunea live
Horoscop, vineri, 4 februarie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop. Mercur intră în mers direct. 

Astăzi, Mercur își oprește retrogradarea în semnul Capricornului. Și va tranzita acest semn până pe 6 martie, când va intra intra în Vărsător. Vă recomand să fiți mai vigilenți în perioada următoare. În zilele de staționare, Mercur are obiceiul de a crea mai multe neînțelegeri ca în zilele de retrogradare propriu-zisă. Ne apropiem de o conjuncție Soare-Saturn. Sfârșitul de săptămână va fi unul mai apăsător.

Berbec

Vei fi destul de selectiv atunci când vei alege să te vezi cu prietenii. Nu ai energie pentru toată lumea. Evită conflictele la serviciu.

Taur

Tu nu vezi pădurea din cauza copacilor. Vei avea tendința de a exagera orice subiect la locul de muncă. Rigiditatea nu te va ajuta deloc.

Gemeni

S-ar putea să simți că totul stagnează. Mercur își oprește retrogradarea și vrea să îți iei un moment în care să meditezi la ce vrei să faci.

Rac

Accesul la ajutorul și resursele celorlalți va fi limitat. Astrele îți recomandă să nu insiști acolo unde simți că există blocaje.

Leu

Astrele îți recomandă să nu iei decizii pripite în urma discuțiilor cu colegii. Este posibil să nu înțelegi bine un subiect. Ai nevoie de răbdare.

Fecioară

Staționarea lui Mercur te va neliniști serios. Ar fi bine să te gândești de două ori înainte de a acționa în urma unor frici exagerate.

Balanță

Copiii îți vor da bătăi de cap în acest sfârșit de săptămână. Astrele îți recomandă să prioritizezi problemele de pe planul personal.

Scorpion

Marte este încă sprijinit de Jupiter, deci ai curaj și inițiative. Cheia succesului este mișcarea. Dacă vei sta degeaba, nu vei face nimic.

Săgetător

Pentru o perioadă poți răsufla ușurat. Mercur nu mai este retrograd în zona banilor. Deci vei lua decizii mult mai potrivite.

Capricorn

Mercur nu mai este retrograd în semnul tău, deci vei scăpa de ideile și gândurile întortocheate. Vei căuta să înțelegi mai bine totul.

Vărsător

Astrele îți recomandă să nu cauți sprijin în exterior. Cheia este la tine. De aceea ai nevoie de câteva clipe de introspecție.

Pești

Îți schimbi perspectiva asupra unor subiecte mai vechi. Parcă ai insistat prea mult și acum îți dai seama că ești implicat direct în ele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel