Horoscop, vineri, 30 septembrie 2022
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 29 sep 2022, 18:22
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop. Luna septembrie se încheie într-un mod pașnic. 

Mercur se apropie de opoziția cu Neptun și bineînțeles, de oprirea retrogradării. Zilele acestea vor fi destul de încărcate, pline de blocaje, amânări, anulări, decizii luate fără pic de logică, de muncă multă și inutilă. Deci ar fi recomandabil să eviți orice exces de zel și să nu cauți să înțelegi totul. Pentru că nu vei putea. 

Berbec

Aspectele zilei se vor simți cu vârf și îndesat la serviciu. S-ar putea să se întâmple unele evenimente care nu vor fi pe placul tău. 

Taur

Astrele îți recomandă să nu lași pentru mâine sau luni ce poți face astăzi. Mai ales la serviciu. Trebuie să te organizezi mai bine. 

Gemeni

Cu greu vei reuși să pui punctul pe i, deci evită să iei anumite decizii sau să iei partea unor persoane. Încă nu știi adevărul. 

Rac

Tot ce spui poate fi folosit împotriva ta la un moment dat. Ar fi bine pentru tine să fii cât se poate de echidistant. Chiar și în sânul familiei. 

Leu

Îți faci calcule peste calcule și tot faci unele boacăne. Mai ales din punct de vedere financiar. Te agiți mult pentru nimic. 

Fecioară

Cum Mercur își va opri retrogradarea în semnul tău, îți dai seama că vei fi destul de confuz. Și bineînțeles, încăpățânat. 

Balanță

Profiți de prezența Soarelui și a lui Venus în semnul tău. Treci cu grație peste orice moment neplăcut. Vei fi mai dornic de distracție. 

Scorpion

Vor apărea multe schimbări pe parcursul întregii zile. Nu unele importante, ci unele mărunte și săcâitoare. Va trebui să ai multă răbdare. 

Săgetător

Luna își va începe tranzitul în semnul tău. Te vei trezi cu o serie de emoții greu de gestionat. Prietenii nu sunt familia ta neapărat. 

Capricorn

Este o zi bună din punct de vedere profesional. Poți pune la cale unele proiecte importante. Dar nu le poți face singur. Ai nevoie de sprijin. 

Vărsător

Te vei lovi de unele situații în care filosofia ta de viață va fi provocată. Dar cu încredere vei reuși să treci peste fazele grele. 

Pești

Câteodată trebuie să suferi o pierdere dacă vrei să câștigi ceva nou. Deci nu este cazul să deplângi pierderile, ci să te bucuri de câștig. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?