Data publicării:

Horoscop, vineri, 3 martie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Horoscop zilnic. Mercur intră în Pești. 

Mercur își începe tranzitul în semnul Peștilor. Atât la nivel mondial cât și la nivel individual, tranzitul lui Mercur în Pești ne va face să înotăm în ape tulburi deoarece Mercur ține de comunicare, de procese mentale, de zona logică, de gândurile pe care le avem. Intrând în semnul Peștilor, Mercur ne va conduce către visare, confuzie, haos. Desigur, acesta va aduce un plus celor care lucrează în zone unde instrumentele țin de imaginație, inspirație și creativitate, însă fiți atenți, se poate deschide în fața noastră un univers nebulos, fantasmagoric. Mercur nu se simte bine în Pești deoarece vine cu informații contradictorii. Azi poți avea o convingere, iar mâine alta. Vom lega ideile de prea multă emoție, rezultatul fiind lipsa logicii.

Berbec

Schimbarea lui Mercur te va face mai introvert. Va trebui să găsești un echilibru, nu să te retragi prea mult. 

Taur

Astrele te invită să ceri ajutorul. Să renunți la frici și la orgoliu. Nu se întâmplă nimic grav. Apropiații chiar se vor bucura că te pot sprijini. 

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, trece în zona carierei. Și te va face mult mai dispus să discuți despre proiectele tale cu șefii. 

Rac

Vei fi mai predispus la învățare. De altfel, astrele chiar te încurajează să nu ții cont de vârstă, de educația până acum. Și să fii deschis. 

Leu

Te vei demonstra a fi mai cumpătat. Îți vor trece tot felul de idei prin cap, însă în același timp alegi să nu te arunci ca altădată. 

Fecioară

Mercur, guvernatorul tău trece în casa relațiilor. Discuțiile cu partenerul vor fi haotice, dar necesare. Nu este momentul de luat decizii. 

Balanță

Astrele te invită să nu te bazezi pe promisiunile colegilor. Li se va schimba programul și nu te vor mai putea ajuta. 

Scorpion

Pe plan amoros, vei avea parte de multă confuzie. Copiii îți vor da și ei mari bătăi de cap. Este important să îți păstrezi încrederea în tine. 

Săgetător

Mercur tranzitează sectorul familiei. Comunicarea cu rudele va fi bruiată. De asemenea, ești cuprins de o stare de confuzie generală. 

Capricorn

Vei deveni mai curios și mai empatic. Astrele îți recomandă să pui asta în practică mai ales în sânul familiei. 

Vărsător

Te vei gândi mult și bine la bani. Astrele îți recomandă să nu exagerezi cu stresul. Ci să încerci să cauți soluții de a te echilibra. 

Pești

Mercur vine cu o multitudine de idei bune, dar și cu tot felul de scenarii absurde. Așa că ai face bine să fii cât mai pragmatic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel