Horoscop, vineri, 3 februarie 2023
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Ne apropiem de un careu Soare-Uranus. 

Soarele din Vărsător se apropie de un careu cu Uranus din Taur. Cu greu ne vom ține de planuri, strategii sau promisiuni. Și nu pentru că nu am vrea, ci pentru că vor apărea tot timpul situații neprevăzute. Și vom fi nevoiți să devenim spontani și creativi. De asemenea, urmează o Lună Plină în Leu, menită să ne aducă aminte nevoile cui trebuie să fie pe primul loc: ale noastre versus ale altora. 

Berbec

Astrele îți recomandă să fii mai vocal. Să accepți propunerile apropiaților, să nu te retragi sau izolezi așa fără motiv. 

Taur

Urmează câteva zile destul de provocatoare pentru tine. Ai face bine să îți anulezi proiectele superficiale. Nu vei avea timp pentru acestea.

Gemeni

Astrele te invită să vezi partea plină a paharului. Aceea goală oricum există, deci nu îți faci deloc bine axându-te doar pe ea. 

Rac

Luna se va afla în continuare în semnul tău. Vei fi prea preocupat de nevoile celorlalți și mai puțin de ale tale. 

Leu

Cum Soarele se apropie de careul cu Uranus, așa și starea ta va fi din ce în ce mai neliniștită. Vei învăța să te adaptezi. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu te abați de la planurile inițiale. Pentru că altfel, vei pierde timp și resurse importante. Și degeaba!

Balanță

Începi ziua cu unele planuri și o termini cu altele. Cert este că nu trebuie să ții cu pumnii strânși de absolut nimic. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să nu te pierzi în detalii. Ci să înveți să te preocupi doar pentru ce este important, la serviciu sau acasă. 

Săgetător

Vor apărea drumuri de făcut și nu te vei mai putea ține de ale tale. Dar stai liniștit că vei găsi de fiecare dată o soluție. 

Capricorn

Partenerul vrea să discutați despre bani. Despre veniturile voastre și bugetul comun. Va trebui să faceți unele schimbări. 

Vărsător

Apar schimbări și în mediul familial, dar și în cel profesional. Și ar fi cazul să nu te bazezi deloc pe alți. 

Pești

Va fi foarte greu ca oamenii să se comporte conform așteptărilor tale. Ai face bine să comunici cu ei dacă nu vrei să fii dezamăgit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel