Horoscop, vineri, 29 martie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Ne apropiem de retrogradarea lui Mercur. 

Mercur se apropie de retrogradarea în semnul Berbecului, iar Venus de o conjuncție cu Neptun. Unul dintre efectele acestor evenimente este pierderea motivației. Ne vom simți blocați și limitați. Problema este că noi ne-am adus în aceste ipostaze. Luna traversează astăzi Scorpionului. 

Berbec

Nu te vei simți în apele tale. Important este să nu stai prea mult degeaba. Astfel eviți să te lași acaparat de tot felul de gânduri. 

Taur

Ai prea multă încredere în alții, iar naivitatea ta s-ar putea să te coste. Încearcă să îți păstrezi pragmatismul. 

Gemeni

Încearcă să nu te bazei pe vorba “Las-o mă ca merge așa” că s-ar putea să ai surprize multiple. Fă tot posibilul să fii mai atent la viața ta!

Rac

Pendulezi între nevoia de a lăsa viața să se întâmple și aceea de a controla absolut totul. Nu ar strica să fii mai relaxat. 

Leu

Simți că oamenii au așteptări prea mari de la tine. Și din cauza presiunii, vei fi predispus să faci greșeli. Frica nu te ajută astăzi. 

Fecioara

Aștepți toleranță și empatie de la partener, dar tu nu i le arăți și nici nu îi comunici dorințele tale. Ți-ar prii să fii mai deschis. 

Balanță

Flexibilitatea va fi cheia succesului. Pentru că te vei trezi în unele situații neașteptate și dacă vei opune rezistență schimbării, nu îți va fi bine. 

Scorpion

Acorzi prea multă încredere altora, iar ție mai deloc. Încearcă să stai departe de oamenii care nu îți aduc nimic bun în viață. 

Săgetător

Vei fi destul de ezitant. Bineînțeles că te vei supăra pe tine însuți din această cauză. Dar mai sunt și zile din acestea. 

Capricorn

Te irită comentariile altora mai mult ca oricând. Astrele îți recomandă să dai replica doar oamenilor care chiar contează în viața ta. 

Vărsător

Este o perioadă benefică pentru a-ți da seama care este relația ta cu banii. Și de cum o poți îmbunătăți. Chiar ai nevoie!

Pești

Vei încerca să le faci pe plac oamenilor apropiați. Dar nu vei reuși cu toți. Cel mai bine ar fi să îți vezi și tu interesul. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel