Data publicării:

Horoscop, vineri, 28 aprilie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto Pixabay
foto Pixabay
Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Leului. 

Ne apropiem de luna mai, una care va fi spectaculoasă din punct de vedere astrologic. Ne așteaptă retrogradarea lui Pluto, staționarea lui Mercur, tranzitul lui Jupiter în Taur și Eclipsa de Lună/Luna Plină în Scorpion. Și cum Luna tranzitează semnul Leului astăzi, vă invit să vă bucurați de weekend și de ultimele zile ale lunii aprilie. 

Berbec

Beneficiezi pentru încă o perioadă de prezența lui Jupiter în semnul tău. Ceea ce îți poate aduce o doză de încredere suplimentară. 

Taur

Dacă nu îți ies toate așa cum ți-ai fi propus, nu dispera! Poate că este cazul să mai lași controlul, cel puțin pentru o zi. 

Gemeni

Revii de mai multe ori asupra fiecărui aspect important din programul zilei. Vei fi chiar stresant. Vrei să dobândești siguranță. 

Rac

Cum Marte este în continuare în semnul tău și nu este afectat, astrele îți recomandă să nu prea lenevești. 

Leu

Cu Luna în semnul tău, vei avea destule nevoi. Mai ales acelea de validare și de respect. Și le vei căuta asiduu. 

Fecioară

Te zbați prea mult pentru absolut orice nimic. Excesul acesta de zel te va obosi și te va obliga să renunți la unele proiecte. 

Balanță

Dacă vrei să îți meargă bine la locul de muncă, trebuie neapărat să te ocupi de proritizare. Altfel, nu îți va ieși nimic. 

Scorpion

Atenția ta ar trebui să fie direcționată către carieră. Încearcă să fii mai vizibil, să te implici, să îți comunici ideile. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să profiți din plin de această zi! Și să vezi întotdeauna jumătatea plină a paharului!

Capricorn

Ești destul de preocupat din cauza unor probleme gospodărești. Totuși, astrele îți recomandă să faci și ceva pentru sufletul tău. 

Vărsător

Te dai peste cap pentru oricine din viața ta. Dar când este vorba de tine, te uiți total. Este cazul să meditezi puțin asupra acestui aspect. 

Pești

Nici nu vei simți că trece timpul! Pentru că vei alege o atitudine plină de optimism și voie bună. Apropiații te vor adora!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel