Horoscop, vineri, 26 noiembrie 2021
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, vineri, 26 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, vineri, 26 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Mercur conjuncție Soare.

Conjuncția dintre Soare și Mercur din semnul Săgetătorului ne face să fim mai vigilenți, ne oferă o minte vie, ne ajută să ne definim clar și să ne susținem ideile. Vom avea tendința de a vorbi mult, de a nu-i auzi pe ceilalți pentru că trebuie să ne gândim permanent la ce urmează să spunem.

Berbec

Ești de neoprit astăzi. Ai inițiativă și te ferești de situațiile în care trebuie să asculți de alții. Apropiații și colegii se vor lăsa ușor convinși de tine.

Taur

Vei simți o distanță între tine și cei dragi. Detașarea aceasta nu este confortabilă, dar te o vei integra până la urmă în viața ta.

Gemeni

Nu vei fi de acord cu deciziile partenerului și vei încerca să îi schimbi părerea. Dar discuția cu el îți va arăta că este destul de încăpățânat.

Rac

Te gândești prea mult la proiectele profesionale și astfel pierzi timp prețios. Lasă spontaneitatea să își facă treaba astăzi.

Leu

Cu Luna în semnul tău, vei fi plin de emoții. Manifestările tale vor fi epuizante pentru apropiați, dar ai nevoie să simți că trăiești.

Fecioară

Preferi să te ocupi de chestiunile domestice decât cele de la serviciu. Ar fi recomandabil să nu mai petreci timp suplimentar pe câmpul muncii.

Balanță

Astăzi nu vei fi un bun ascultător. Preferi să fii tu cel care vorbește, cel care ia decizii și cel care oferă recomandări. Opinia celorlalți nu contează.

Scorpion

Propunerile tale vor fi imediat acceptate la serviciu. Mai ales cele referitoare la gestionarea fondurilor. Ești un bun negociator.

Săgetător

Cu Soarele și Mercur în semnul tău, poți lua o decizie importantă. Reușești să privești situația în mod detașat și nu îți este teamă de ce zic ceilalți.

Capricorn

Intuiția este cel mai bun prieten. Te va ajuta să eviți unele situații jenante, atât la locul de muncă, cât și în ceea ce privește familia.

Vărsător

Prietenii vor fi de mare ajutor. Sau oamenii noi pe care îi vei întâlni. Ai nevoie de socializare. Nu te feri să te expui mai mult!

Pești

Cauți validarea șefilor. Ai nevoie să auzi de la ei dacă îți faci treaba bine. Dacă nu te vor asigura, îți va fi greu să termini proiectele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel