Horoscop, vineri, 26 iulie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Mercur a intrat în Fecioară.

Mercur își va începe tranzitul în semnul Fecioarei. Mintea noastră va fi interesată de organizare, de calcule și de eficientizare. Arhetipul Fecioarei este cel care ajustează, aduce îmbunătățiri. Însă vom deveni și mai critici și nemulțumiți. Mercur în Fecioară este și anxios, așa că poate fi o perioadă epuizantă, cel puțin din punct de vedere mental. Mercur va și retrograda în acest semn, începând cu 5 august. 

Berbec

Discuțiile cu colegii se vor multiplica. Iar comunicarea cu ei se va îmbunătăți. În plus, vei fi mereu preocupat să găsești cele mai bune soluții și la problemele gospodărești. 

Taur

Intrarea lui Mercur în casa a cincea, unde va și retrograda la un moment dat, te va ajuta să comunici mai eficient cu copiii, indiferent de vârsta lor, și să te gândești mai des la ce contează cu adevărat pentru tine. 

Gemeni

Schimbarea de astăzi a lui Mercur, propriul guvernator, va fi benefică pentru comunicarea în sânul familiei. Dar, s-ar putea să îți aducă și tot felul de probleme în ceea ce privește locuința. 

Rac

Pentru tine, noul tranzit al lui Mercur îți va prii de minune! Pentru că îți va oferi talent oratoric, curiozitate și dorința de a conecta oamenii. Dacă stai departe de (auto)critică, viața va fi pe placul tău. 

Leu

Intrarea lui Mercur în casa a doua, cea a banilor, te va ajuta să negociezi mult mai bine. Să îți faci o strategie financiară mult mai eficientă. De altfel, este cazul să te ocupi de gestionarea tuturor resurselor. 

Fecioară

Mercur intră în semnul tău, de unde va și retrograda. Este posibil ca unele proiecte de care te ocupi acum să nu se miște așa de repede precum ți-ai dori. Și vei fi nevoit să fii mai atent la discuțiile cu șefii. 

Balanță

Astrele îți recomandă să fii mai rezervat, să faci un pas în spate și să înveți să observi. Cumva, limbajul non-verbal al celorlalți îți va aduce mai multe informații decât vorbele lor. 

Scorpion

Noul tranzit al lui Mercur vine să te conecteze mai mult cu grupurile din care faci parte. Este posibil să te reîntâlnești cu unii prieteni. 

Săgetător

Intrarea lui Mercur în casa a zecea îți va aduce mai multe discuții cu șefii, dar și nevoia de a lua decizii serioase. Te trezești cu noi responsabilități și va trebui să înveți să navighezi printre ele. Evită critica!

Capricorn

Plictiseala nu te ajută deloc! Așa că Mercur te invită să te plimbi mai des, să înveți ceva nou sau să reiei unele planuri. În plus, ar fi bine să fii mai atent la planificarea oricărui eveniment. Vor apărea amânări. 

Vărsător

Schimbarea de astăzi a lui Mercur te va conecta cu unele frici pe care le exagerezi. Trebuie să înveți să fii mai prezent și pragmatic. Nu ar strica nici să fii mai atent la modul în care îți gestionezi datoriile. 

Pești

Mercur intră în casa a șaptea, a relațiilor. Comunicarea va fi cheia succesului. Partenerul are nevoie de validare, și tu de sfaturi bune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel