Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, vineri, 23 decembrie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop. Lună Nouă în Capricorn. 

Pe 23 decembrie, avem Luna Nouă în Semnul Capricornului. Este cel mai bun moment pentru a ne pune rezoluțiile, pentru a face lista cu dorințe, pentru a crea un vision board. Capricornul vrea să gândim pe termen lung și într-un mod pragmatic. Și cum Luna Nouă va fi în careu cu Jupiter din Berbec, cred că vom avea dorințe destul de îndrăznețe. 

Berbec

O zi nemaipomenită pentru a-ți pune intenții legate de carieră, de relația cu autoritățile sau de oficializarea unei relații. 

Taur

Rezoluțiile tale ar trebui să se refere la evoluție. La cum să crești, să te dezvolți, astfel încât să mai faci un pas. 

Gemeni

Luna Nouă de astăzi este un prilej uimitor să îți amintești toate momentele în care și-ai zis că nu mai poți. Și de fapt ai putut!

Rac

Este nevoie de prospețime în cadrul relației de cuplu sau să accepți să cunoști și alte genuri de oameni. Mai diferiți. 

Leu

Îți poți pune o intenție legată de sectorul muncii. Poate vrei să se schimbe condițiile sau relațiile cu anumiți colegi. 

Fecioară

Luna Nouă de astăzi vrea ca tu să te cadorisești. Și abia pe urmă să le cumperi și celorlalți ceva. Deci tu primul!

Balanță

O zi nemaipomenită pentru intenții legate de casă și familie. Te poți ocupa de curățenie sau de achiziția unor noi obiecte de decor. 

Scorpion

Tu trebuie să îți comunici intențiile sau rezoluțiile. Astfel, vei primi sprijin pentru a le concretiza. Și vei fi în mișcare permanent. 

Săgetător

Luna Nouă se va petrece în casa banilor. O zi bună pentru achiziții, dar și pentru noi strategii legate de educația financiară. 

Capricorn

Luna Nouă din semnul tău vrea să fii mai curajos atunci când îți faci lista cu rezoluții și intenții. Fii pragmatic, dar și îndrăzneț!

Vărsător

Aspectele zilei nu te îndeamnă să îți consumi energia în direcții inutile. Ci mai degrabă să înveți să fii mai pragmatic. 

Pești

O zi bună pentru prietenie! Îți poți face lista cu planurile pentru viitorul apropiat. Este nevoie să fii și optimist și realist. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel