Data publicării:

Horoscop, vineri, 21 iunie 2019

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Vărsătorii au chef de glume, de dimineața până seara
Vărsătorii au chef de glume, de dimineața până seara
Horoscop. Capricornii, norocoșii zodiacului, simt că au lumea la picioare, iar  Peștii au chef să lenevească toată ziua și să dea problemele la o parte, pentru o altă zi.

Balanţă

Balanțele riscă să strice totul pe ultima sută de metri, în special în dragoste. Pasiunea ce îi mistuie îi face nerăbdători și dornici de aventuri care nu sunt potrivite pentru situația actuală. Problema este de ore, pentru că, având o prezență de spirit remarcabilă, nativii din Balanță vor ști cum să se echilibreze emoțional rapid. Ideea este de a nu face greșeli înainte de acest moment. Răbdare și calm, nu au intrat zilele în sac.

Scorpion

Scorpionii sunt stăpâniți de nostalgie. Totul pare a le stârni sentimente din trecut ce păreau a fi demult uitate, iar cheia descifrării lor este mult mai complexă decât își imaginează. Aceste emoții puternice nu sunt pentru anumite persoane sau momente, ci pentru a le da nativilor din zodia Scorpion un semnal clar. Poate că unii dintre ei au uitat ce-și doresc cu adevărat și încotro se îndreaptă. Singurul motiv pentru care mintea merge înapoi este că înainte nu are niciun sens.

Săgetător

Săgetătorii ar trebui să-și ia câteva ore libere pentru a se gândi ce vor cu adevărat. Pentru că fericirea este la un pas distanță, iar unii dintre ei o urmăresc de parcă ar necesita ani întregi de sacrificiu. Micile lucruri aduc bucuria, zilnic, nu marile evenimente și sub nicio formă poveștile de dragoste nemuritoare. Înainte de orice aventură trebuie un plan – realist și sincer.

Capricorn

Capricornii, norocoșii zodiacului, simt că au lumea la picioare. Totul merge ca pe roate, în dragoste nu se poate mai bine, iar portofelul arată excelent. Singurele probleme ar putea veni din cauza oboselii sau a epuizării mentale. Nu lăsa neglijența să strice o perioadă excelentă. Pentru ca totul să meargă ca până acum, totul trebuie schimbat, în special în ceea ce privește stilul de viață. E preferabil să faci schimbări din timp, decât să fii luat prin surprindere.

Vărsător

Vărsătorii au chef de glume, de dimineața până seara. Cei dragi, nu prea. Așa că poantele ar trebui spuse în propria minte, chiar dacă unii nu vor înțelege zâmbetele sau chiar hohotele de râs. Nu subestima puterea unei vorbe de duh. Uneori, câteva idei năstrușnice transformă complet o zi ce părea a fi încărcată de probleme. Bucură-te de simțul tău al umorului, e un dar pe care puțini îl au.

Pești

Peștii au chef să lenevească toată ziua și să dea problemele la o parte, pentru o altă zi. Problema este că zilele au obiceiul de a veni una după alta, așa că această abordare nu face decât să amâne deznodământul. Nu lăsa lucrurile să se adune, ia-le din timp și pune-le în ordine, după bunul plac. E oricând preferabil să decizi cu ce te înfrunți, decât să fii luat prin surprindere.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel