Horoscop, vineri, 18 noiembrie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Horoscop zilnic. Sextil Soare-Pluto. 

Astăzi avem un sextil între Soarele din Scorpion și Pluto din Capricorn. Vom avea încredere în propria judecată, energie și capacitatea de a ne focusa. Și chiar avem nevoie de sprijin pentru că suntem sub influența careului dintre Marte retrograd în Gemeni și Neptun din Pești. Confuzia este la tot pasul. Iar mintea va fi destul de provocată. Nu este o perioadă bună pentru a lua decizii importante. 

Berbec

Este foarte important să îți iei pauze. Mai mici, mai mari, nici nu contează atâta timp cât lași mintea să se odihnească. 

Taur

Ai putea să ceri sfaturile celor apropiați atunci când vrei să faci o achiziție. S-ar putea să te păcălești cumpărând un produs. 

Gemeni

Simți că orice sau oricine te derutează. Că nu mai știi cine ești și că nu mai poți pune punctul pe i deloc. 

Rac

Dacă trecutul nu îți dă pace, atunci învață să îi dai tu pace. Pentru că dacă nu o vei face, vei pierde timp aiurea. 

Leu

Cu greu îți vei găsi motivația pentru a te implica în orice activitate. Acasă sau la serviciu. Poate ai nevoie de odihnă. 

Fecioară

Asiști la unele dispute. Deși nu ești implicat în mod direct, tot te vor afecta. Încearcă să nu te contaminezi cu probleme altora. 

Balanță

Trebuie să apelezi la înțelepciune, nu să te lași condus de impuls. Și ar fi bine să eviți să te implici în discuții contradictorii. 

Scorpion

Sextilul dintre Soare și Pluto te va ajuta să comunici cu impact. Oamenii din jurul tău vor aprecia ceea ce tu ai de spus. 

Săgetător

Vei avea senzația că toată lumea ți se împotrivește. Ar fi bine să nu iei decizii bazate pe această senzație. 

Capricorn

Te irită limitele unor colegi, îți pierzi răbdarea destul de repede și gestionezi greu stresul. Și astfel îți vei complica ziua. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să ai încredere în sfaturile și recomandările șefilor. Te învață de bine și vei avea de câștigat de pe urma acestui fapt. 

Pești

Agitația internă este greu de gestionat. Pe dinafară pari destul de calm. Timpul de calitate petrecut acasă va conta enorm. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel