Horoscop, vineri, 17 martie 2023
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay
Horoscop zilnic. Venus intră în Taur. 

Venus își începe tranzitul în semnul Taurului. Ne aduce în prim-plan o perioadă plină de bucurie, poftă, plăcere și dorința de a primi tot ce e mai bun pentru noi. Acest tranzit care durează până pe 11 aprilie ne poate face să și economisim niște bani sau să obținem venituri în plus. Pentru a arăta mai bine, ne putem lua niște haine noi din materiale de calitate. Toată zona de hrană începe să fie puțin mai pretențioasă într-un sens bun: vrem să ne bucurăm de mâncăruri fine, băuturi de calitate, dulciuri rafinate. Totodată, relațional vom avea de câștigat, deși e posibil să venim cu un plus de posesivitate. Mercur se pregătește să intre în Berbec. 

Berbec

Dacă ai mai avea răbdare încă o zi, ce bine ar fi! Ar fi bine să nu iei decizii importante. Ci să te ocupi de partea simplă a vieții. 

Taur

Venus intră în semnul tău. Primești poftă de viață și dorința de a reuși. Și cu siguranță vei ști cum să îți atragi oportunitățile. 

Gemeni

Mercur va intra mâine într-un semn prietenos ție. Dar până atunci, ai face bine să nu te implici în discuțiile controversate. 

Rac

Astrele îți recomandă să fii mai încrezător în ceea ce privește planurile pentru viitorul apropiat. Așa vei atrage oamenii potriviți. 

Leu

Astrele te invită să fii ochi și urechi la serviciu. S-ar putea să prinzi din zbor unele informații foarte folositoare în viitorul apropiat. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu fugi de discuțiile inconfortabile cu partenerul. Veți lămuri multe. O zi bună pentru studiu. 

Balanță

Este cazul să te preocupi de siguranța financiară. Să depui mai mult efort în acest sens. O zi bună pentru negocieri. 

Scorpion

Venus intră în zona relațiilor. Deci, lucrurile se vor îmbunătăți. Iar cei singuri vor avea multiple șanse de a cunoaște pe cineva. 

Săgetător

Te vei înțelege de minune cu colegii! Dar nu uita că aceștia nu sunt membrii familiei și că nu trebuie să le dai tot din casă. 

Capricorn

Venus intră în casa iubirii și a romantismului. Este cazul să te preocupi activ de aceste domenii. Nu ar strica nici să te răsfeți!

Vărsător

Vei începe să vezi cu alți ochi pe unii membri ai familiei. Parcă ești mai împăciuitor și dornic să petreci timp cu ei. 

Pești

Vorba dulce mult aduce! Deci dacă vei dori să obții ceva, nu subestima puterea comunicării. Ai nevoie de strategie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel