Horoscop, vineri, 16 februarie 2024
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Venus intră în semnul Vărsătorului. 

După Marte, iată că vine și rândul lui Venus să intre în Vărsător, unde va sta până pe 11 Marite. Să nu uităm că, pe 22 februarie, se va întâlni cu Marte! Acest tranzit reprezintă o expresie a iubirii și a valorilor care se abate de la normele tradiționale, îndreptându-se către o formă de afectivitate liberă, deschisă și revoluționară. La prima vedere, acest tranzit ne poate face să fim percepuți ca fiind detașați. Dar această detașare nu trebuie confundată cu lipsa de interes. Definirea unei relații nu se bazează pe etichete, ci pe calitatea conexiunii și a înțelegerii reciproce.

Berbec

Astrele îți recomandă să fii mai încrezător în viitorul apropiat. Astfel, ți se vor deschide mai multe uși de către viață. 

Taur

Venus, guvernatoarea ta, își începe tranzitul în casa carierei. Deci astrele te invită să te faci remarcat și să cauți ce este bun pentru tine. 

Gemeni

Mercur se apropie de un careu cu Uranus. Să nu te mire faptul că nu te poți baza pe nimeni și nimic. Instabilitatea îți va da târcoale. 

Rac

Vei fi și mai preocupat de partea nevăzută a vieții. Dar chiar și așa, astrele îți atrag atenția asupra tendinței de a fi indiscret. 

Leu

Venus se alătură lui Marte în casa a șaptea. Cei singuri vor fi atrași de persoane noi, iar cei care au deja o relație se vor bucura de prezența partenerului. 

Fecioară

Stresul de la serviciu te va Copleși. Încearcă să îți pui pe lista zilei și unele activități menite să te relaxeze. 

Balanță

Schimbarea lui Venus îți priește. Vei simți nevoia să te preocupi, în primul rând, pentru chestiunile personale. 

Scorpion

Venus se apropie de Marte, guvernatorul tău. Începe o perioadă nemaipomenită pentru a o petrece acasă, alături de partener.

Săgetător

Vei avea talent oratoric și putere de convingere. În plus, vei descoperi noi destinații și vei avea nevoia să te plimbi mai des. 

Capricorn

Venus își începe tranzitul în care ei preferată, cea a banilor. Astrele te invită să te pui pe primul loc și să nu fii zgârcit cu tine. 

Vărsător

Venus vine cu simț estetic, poftă de voință și carismă. Nici nu contează ce spun ceilalți dacă tu te simți bine în pielea ta. 

Pești

Astrele îți recomandă să nu forțezi nimic. Să dai timp timpului. Și să îți simplifici programul. Atât cel de acasă, cât și cel de la serviciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel