Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, vineri, 16 decembrie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop zilnic. Jupiter mai petrece câteva zile în Pești. 

În câteva zile, Jupiter va iești din semnul Peștilor și va intra în cel al Berbecului. Așa că vă recomand să vă amintiți ce s-a întâmplat în perioada 11 mai - 28 octombrie. Pentru că de pe 21 decembrie și până pe 16 mai 2023 va fi reluat în discuție/pus din nou în acțiune. Și dacă are câteva plăceri Jupiter în Berbec, le are pe acelea referitoare la încredere, curaj sau folosirea furiei într-un mod cât mai sănătos. 

Berbec

Este posibil să resimți o neputință și să nu ai explicații în acest sens. Jupiter va intra în curând în semnul tău, deci se va mai schimba situația. 

Taur

Controlul este tot ce contează astăzi. Dar pentru a-l obține, va trebui să depui mult efort, să fii mai activ ca de obicei. 

Gemeni

Schimbările din compania unde lucrezi te zăpăcesc serios, dar cum nu ai niciun cuvânt de spus, alegi să te adaptezi. 

Rac

Nu vei mai putea să refuzi invitațiile unor prieteni. Gândește-te ca în perioada următoare să fii mult mai prezent în viața acestora. 

Leu

Ai așa un sentiment de inutilitate. Parcă ai vrea să faci mai multe, dar nu găsești drumul potrivit în acest sens. 

Fecioară

Parcă nimeni nu ține cont de părerea ta. Asta după ce ai încercat din răsputeri să te faci auzit de către cei din jur. 

Balanță

Prioritatea ta de astăzi este echilibrul de la locul de muncă. Dacă îl vei obține, toate vor decurge așa cum îți vei dori. 

Scorpion

Nu îți fie teamă să abordezi unele subiecte mai spinoase! Oamenii te vor aprecia pentru că încerci să fii cât ma transparent. 

Săgetător

Dacă ești mai atent la semnalele zilei, vei afla informații utile referitoare la modul în care să îți gestionezi veniturile proprii. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să mai renunți la rigiditate. Adică să fii deschis ideilor noi și noncomformite. Vei avea doar de câștigat. 

Vărsător

Probabil ai parte de multă confuzie în zona financiară. Vei scăpa de ea în următoarele zile, dar important este să fi învățat ceva în acest sens. 

Pești

Jupiter încă te sprijină, dar vrea să fii mai atent la doza ta de pragmatism. Este cam deficitară. Poate reușești să schimbi ceva. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel