Horoscop, vineri, 12 iulie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Venus se apropie de o opoziție cu Pluto. 

Venus, recent intrată în Leu, se apropie de o opoziție cu Pluto din Vărsător. Luptele de putere din relații vor fi destul de intense. Marte se apropie de conjuncția cu Uranus, deci multe dintre acțiunile noastre vor fi urmate de instabilitate. 

Berbec

Nu te poți baza pe nimeni și nimic! De obicei, îți place spontaneitatea, dar parcă acum, aceasta îți strică unele planuri. 

Taur

Va fi destul de greu să găsești un echilibru între viața personală și carieră. Stai departe de absolut orice conflict!

Gemeni

Astrele îți recomandă să stai cât mai departe de oamenii care nu fac altceva decât să se victimizeze. Trebuie să te pui pe primul loc. 

Rac

Vei fi destul de preocupat de chestiunile familiei. S-ar putea să fii cam indiscret. Încearcă să nu calci pe nimeni pe bătături. 

Leu

Este cazul să înveți să îți alegi luptele. Nu te poți implica în absolut orice provocare de la serviciu. Tu trebuie să fii mai pragmatic. 

Fecioară

Dorul de ducă nu îți dă pace! Cauți tot felul de momente prielnice pentru a te plimba sau pentru a planifica unele călătorii. 

Balanță

Luna îți va tranzita semnul. Cu cât vei fugi de unele emoții, cu atât acestea te vor prinde. Astrele îți recomandă să fii mai selectiv cu anturajul. 

Scorpion

Nimic nu este simplu în carieră! Trebuie să depui dublu efort față de alte momente. Dar recompensa va fi pe măsură!

Săgetător

Astrele îți recomandă să acorzi mai multă atenție pregătirii unor călătorii/drumuri, dar și efectuării acestora. Încearcă să nu te grăbești. 

Capricorn

Este una dintre acele zile în care vei fi mai neglijent din punct de vedere financiar. Este important să te oprești din timp. 

Vărsător

Partenerul de viață te va provoca serios. Să nu te aștepți că atmosfera din cuplu să fie una liniștită! Vei învăța să mai lași de la tine. 

Pești

Trebuie să îți dai seama dacă unele îngrijorări de la muncă merită menținute sau dacă ești tu mai prăpăstios ca de obicei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel