Data publicării:

Horoscop, vineri, 11 octombrie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune

Horoscop zilnic. Nu uitați că Pluto își termină retrogradarea!

Pluto se pregătește să devină direct în Capricorn. Atunci când este staționară, o planetă poate reacționa într-un mod imprevizibil. Și bineînțeles, acest lucru se poate reflecta în jurul nostru. În primul rând, noi nu vom dori să pierdem controlul, și nici ceilalți nu vor fi mai flexibil. Unele lupte de putere vor deveni ciudate și inutile. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Este o zi bună pentru a te concentra pe problemele din carieră. Astrele îți recomandă să comunici cât mai deschis cu șefii sau colegii. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, se apropie de mai multe aspecte. S-ar putea să o neliniște care te va urmări peste tot. Ai face bine să nu pierzi timpul degeaba. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur va schimba semnul. Deocamdată, va face un careu cu Pluto. Este posibil să te trezești implicat în unele situații tensionate chiar dacă nu ai nicio vină. 

Rac/Ascendent în Rac

Relația de cuplu îți dă mari bătăi de cap. Partenerul refuză să se ocupe de cerințele tale și de aici vor apărea numeroase disensiuni. Poate devii mai flexibil. 

Leu/Ascendent în Leu

Treci de la o stare la alta foarte repede. Această instabilitate va fi observată și de către oamenii apropiați care se vor teme că nu se pot baza pe tine deloc. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pregătește-ți bugetul de weekend într-un mod cât mai conștiincios! Vor apărea tot felul de cheltuieli și trebuie să fii pregătit. Și poate ești mai atent la atitudinea copiilor. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur se pregătește să iasă din semnul tău. Mintea îți va merge de minune. Și astrele îți recomandă să îți folosești ideile geniale într-un mod pozitiv. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Beneficiezi de sprijin neașteptat. Deci nu dispera dacă vei avea impresia că te-ai blocat. Astrele îți recomandă să fii mai atent la tonul folosit. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Unii dintre voi vor lua decizii foarte importante. Mai ales pe plan financiar. Poate că era nevoie de mult timp să faci asta. Fii mai dur în negocieri!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu Pluto staționar în semnul tău, vei deveni mai profund ca niciodată! Vorbele tale de duh îi vor impresiona pe apropiați. Te vor considera un om pe care se pot baza. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

S-ar putea să nu poți face chiar tot ce ți-ai propus, mai ales la serviciu. Adevărul este că nu ai energia și motivația necesare să le faci pe plac tuturor.

Pești/Ascendent în Pești

Ai nevoie de socializare! Dacă vrei să ai o zi ratată, stai în casă și nu vorbi cu nimeni! Dar, dacă vrei o zi reușită, contactează-ți oamenii cei mai dragi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel