Horoscop, vineri, 10 decembrie 2021
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
foto Pixabay/ Horoscop, vineri, 10 decembrie 2021
foto Pixabay/ Horoscop, vineri, 10 decembrie 2021
Horoscop. Luna va fi în semnul Peștilor. 

Pe durata întregii zile, Luna tranzitează semnul Peștilor. Majoritatea oamenilor va fi mai sensibilă, receptivă și empatică. Împărtășirea emoțiilor va fi la tot pasul. De asemenea, ne putem afunda într-o reverie atâta timp cât nu ne afectează bunul mers al zilei. Mâine vom avea două aspecte: Mercur sextil Jupiter și Venus conjuncție Pluto.

Berbec

Marte se pregătește să schimbe semnul, iar tranzitul Lunii te poate face mai nesigur. De aceea ar fi bine să nu te grăbești cu deciziile.

Taur

Apropierea lui Venus de Pluto nu îți va lăsa mult spațiu de mișcare. Inflexibilitatea de care vei da dovadă te va pune serios pe gânduri.

Gemeni

Fără să îți dai seama, vei face numeroase gesturi menite să atragă atenția. Ceva din tine își dorește să fii văzut, apreciat și protejat.

Rac

Atenția ta va fi îndreptată asupra celor dragi. Aproape că ai face tu planuri pentru ei. Astrele îți recomandă să îi sprijini, nu să le trăiești viața.

Leu

Vei avea tendința de a te retrage din orice activitate. Astăzi nu ai ai chef de atenție, de discuții superficiale sau alte vești neplăcute.

Fecioară

Ziua se învârte în jurul relației cu partenerului. Sau al modului în care acesta te ascultă sau se raportează la nevoile și cerințele tale.

Balanță

Este o zi menită pentru procrastinare. Ai prefera să faci orice altceva în detrimentul sarcinilor de la serviciu. Pur și simplu nu îți găsești energia necesară.

Scorpion

Îți vei da seama cât de atașat ești de o persoană sau nu. Depinde doar de tine cum vei procesa conștientizarea. Marte încă te încurajează.

Săgetător

Marte se pregătește să intre în semnul tău. Te vei agita încă de pe acum. Dar încă nu are rost să te implici în unele acțiuni doar ca să îți consumi timpul.

Capricorn

Vei fi mult mai atent la modul în care vei comunica, atât cu străinii cât și cu apropiații. Îți dai seama ce efecte pot avea unele cuvinte.

Vărsător

Astrele te pregătesc să faci pace cu trecutul dintr-un anumit punct de vedere. Și chiar vei reuși acest lucru. Evită cheltuielile inutile!

Pești

Luna îți tranzitează semnul. Vei fi cel mai generos și spiritual om peste tot. Prietenii vor dori să petreacă mai mult timp cu tine, însă este posibil să nu poți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel