HOROSCOP. Top zodii care suferă cel mai mult în dragoste
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Din cele 12 zodii, 5 sunt mai puţin norocoase, iar restul se descurcă destul de bine şi-şi manageriază această stare foarte bine.

Rac

Nativii acestei zodii sunt extraordinar de sensibili şi îşi doresc atât de mult pe cineva alături încât au tendinţa să uite de ei înşişi şi să pună pe primul loc fericirea partenerului, chiar dacă nu este el cel potrivit. Este o fire mai slabă, excesiv de precaută şi nesigură, care se impune de foarte puţine ori şi se lasă condus, însă, atunci când i se umple paharul, să fii sigur că nu se mai uită în urmă şi îşi vede de drum, cu sau fără tine.

Berbec

Berbecul nu suferă din dragoste din aceleaşi motive ca şi Racul. Singurul motiv pentru care se află în acest top este încăpăţânarea lui fără margini. Dacă a greşit şi din pricina lui se naruieste o relaţie, nu-şi va cere scuze şi nici nu va accepta faptul că a greşit sau să-şi asume ci preferă să sufere în tăcere până când partenerul sãu docil îl va ierta sau va lua vină asupra lui în totalitate.

[citeste si]

Balanţă

Şi Balanţele sunt persoane sensibile, pasionale care se dedică întru totul unei relaţii. Când lucrurile nu ies întocmai aşa cum şi-au imaginat, ajung să sufere, chiar degeaba, deoarece nu vor spune verde-n faţă partenerului ce îi deranjează sau ce aşteptări ar avea. Extrema sensibilităţii apare în momentul în care-şi face apariţia nesiguranţa Balanţei- acesta va începe să-şi facă tot felul de procese de constiintã şi filme în care partenerul şi-ar dori pe altcineva, chiar dacă totul se întâmplă doar la nivel fictiv.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel