HOROSCOP: Sezonul semnului Pești - La ce să se aștepte fiecare zodie, în această perioadă. Se schimbă prioritățile!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions)
Anul acesta, Soarele a trecut în seara de 18 februarie de la semnul Vărsătorului la cel al Peştilor şi va sta acolo până pe 20 martie.

La muţi ani nativilor din zodia Peşti! Anul acesta, Soarele a trecut în seara de 18 februarie de la semnul Vărsătorului la cel al Peştilor şi va sta acolo până pe 20 martie. După o perioadă în care poate am simţit să fim ceva mai sociabili şi îndrăzneţi, trecem uşor la o perioadă marcată de o atmosferă calmă, dar emoţională. Află, de la astrologii citaţi de Cosmopolitan.com, ce îţi rezervă sezonul Peşti în funcţie de zodie sau ascendent:

Înainte de a trece la previziuni, vom menţiona scurt câteva aspecte, respectiv care vor fi semnele ce vor resimţi cel mai puternic efectele sezonului Peşti. Semnele de apă Rac, Scorpion și Pești vor trece printr-o perioadă de dezvoltare personală în această lună, în timp ce semnele mutabile Gemeni, Fecioară și Săgetător vor f destul de ocupate. Vor veni imediat şi explicaţiile.

O recomandare generală pentru toţi: lăsaţi-vă puţin purtaţi de val în această perioadă. Este perfectă pentru a evada puţin din cotidian spre tărâmul imaginaţiei, creativităţii. Poţi citi o carte nouă dintr-o categorie la care nu te-ai fi gândit sau să vezi un film, un documentar sau chiar poţi să începi să creezi ceva. 

O atenţionare: este o perioadă ce predispune la mici excese, vicii, aşa că ai grijă la felul în care îţi petreci timpul liber şi încearcă să îţi controlezi impulsurile şi obiceiuri nesănătoase. Tot tu te vei plânge la finalul zilei. Mai bine dă-ţi un motiv de mândrie că ai reuşit să faci faţă unei ispite.

Mai urmează una caldă şi una rece. Acest sezon este minunat pentru dragoste, întrucât emoţiile sunt intensificate, dar problema poate fi faptul că şi cel mai inocent flirt sau o întâlnire mai reuşită cu cineva ne poate umple mintea de scenarii romantice şi până să ne dăm seama, ne planificăm deja nunta în minte cu o persoană pe care abia o cunoaştem. Mergi cu fluxul precum Peştii, distrează-te, bucură-te de tot ce se întâmplă bun în viaţa ta, dar nu îţi fă aşteptări prea mari pentru a evita o dezamăgire.

Cum emoţiile vor fi în centrul atenţiei noastre pentru următoarele săptămâni, suntem chiar îndemnaţi să le acordăm atenţie şi să ne ocupăm de ele. Este "curăţenia de primăvară" a sufletului nostru, în care ne schimbăm priorităţile. Aşa că, fii deschis oportunităţilor, priveşte totul cu ceva mai multă compasiune, dragoste şi lasă-te iubit!

Citește mai departe pe astosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel