Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop Scorpion 13-19 noiembrie 2023. Daniela Simulescu: Marte vă împinge de la spate

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
Luna Plină în Fecioară/ foto pixabay
Luna Plină în Fecioară/ foto pixabay
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef al Astrosens.ro, aduce informații detaliate despre semnul zodiacal Scorpion pentru săptămâna 13-19 noiembrie 2023.    

"Luna nouă se petrece în semnul vostru, o perioadă nemaipomenită, o luați de la început, aveți energie, curaj, carismă și un nivel de atracție destul de ridicat, iată conjunția Soare-Marte de la finalul săptămânii vă îmbogățește, cum să spun, e ca și cum primiți o doză de multi-vitamine, dar un surplus așa ca să vă ajungă pentru mult timp.

Pentru voi săptămâna aceasta, cu cât stați degeaba, cu cât lăsați timpul să treacă aiurea, cu atât o să vă frustrați, dar dacă începeți cursul la care v-ați gândit acum un an, reluați poate un examen, debutați într-un proiect, vă duceți la sală, o să fie bine pentru voi. Luna nouă vine cu o energie și Marte vă împinge de la spate, și mai beneficiați de Marte până pe 24 noiembrie, ar fi și păcat să nu vă jucați cu acesta. Cei care sunteți singuri, cu cât faceți mai multe lucruri, cu atât o să atrageți mai mulți oameni.

V-aș mai recomanda să vă încurajați colegii, poate vă supără, vă enervează, vi se pare că sunt tonți, dar nu obțineți nimic dacă le spuneți lucrurile astea, dar dacă le găsiți butoanele pe care să apăsați, cu siguranță lor o să le fie mai bine și vă vor aprecia. Mult curaj săptămâna aceasta, și atenție, nu trebuie să vă supărați dacă începeți chestii și simțiți că nu ajungeți nicăieri cu ele, important e ce rețineți de acolo", a spus Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel