HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL. Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DC News
WhatsApp
Horoscop săptămânal în perioada Luni, 29 ianuarie 2018 - Duminică, 4 februarie 2018, oferit de DC News.

Puteţi citi mai jos Horoscopul săptămânal DC News pentru perioada:

Luni, 29 ianuarie 2018 - Duminică, 4 februarie 2018, pentru toate zodiile:

BERBEC

În planul financiar, nu trebuie să pierzi din vedere dezavantajele semnului tău solar, cum ar fi impulsivitatea și superficialitatea. Aceste dezavantaje vor fi intensificate în această săptămână, chiar dacă situaţia şi cadrul în care îţi desfăşori activitatea îţi sunt cunoscute. Va trebui să fii atent la unele propuneri fabuloase, dar care nu te vor duce nicăieri, rezultatele pot fi zero. De asemenea, anumite persoane aparent fermecătoare se dovedesc a fi lipsite de valoare. Toate acestea ar trebui să îţi reamintească de faptul că nu tot ceea ce sclipeşte este din aur. Stai departe de ispite, înfrânează-ţi pasiunile, nu este o perioadă în care să obţii mulţumiri. De asemenea, influxurile astrale te vor îndemna către moderaţie în viaţa sentimentală, unde vei beneficia doar de ceea ce conteză.

TAUR

O săptămână în care vei avea o energie extraordinară, problema ta acum va fi aceea de a reuși să o canalizezi bine, astfel încât să nu se transforme într-o agresivitate care ar putea fi devastatoare, în anumite momente. Bucură-te de acțiune! Eficient, realist, activ, vei obține rezultate excelente la locul tău de muncă. Situația ta materială va fi, de asemenea, pe un drum bun şi ar trebui să simţi o îmbunătăţire. Nu înseamnă obligatoriu că vei lua potul cel mare la Loto, dar ceva în plus tot apare. Dar în relaţia cu persoanele pe care le iubești vei simţi o lipsă de sensibilitate și chiar de atenție. O conjunctură fericită te va ajuta să faci faţă fără efort unor întârzieri.

GEMENI

Interesele tale financiare vor fi bine sprijinite, iar dacă ai o afacere personală, ar trebui ca în această săptămână să înregistrezi o activitate superioară mediei. Dar asta NU ar trebui să fie un motiv pentru a te apuca de cheltuieli! Balanţa banilor îţi este favorabilă, deci nu o deranja. O perioadă în care lucrurile merg uşor în viaţa sentimentală, te simţi plutind, însă vei şti să nu pierzi contactul cu realitate doar din cauza acestui lucru. Atmosfera astrală din aceste şapte zile îţi va aduce, totuşi, unele schimbări importante. Însă, pentru moment, vei fi încântat de această aparentă aiureală. Într-o anumită măsură, vei fi fericit cum trăiești și te vei bucura că te simți bine.

RAC

Cineva va încerca să-ţi vândă tot felul de prostii, iar altcineva va încerca să te facă să plăteşti un preț exorbitant pentru un serviciu sau o defecțiune la domiciliu. Aşadar, pot apărea tot felul de probleme gospodăreşti. Prin urmare, fii vigilent, ca să nu-i îmbogăţeşti pe cei necinstiţi cu tine! Simţul realităţii, care este notoriu pentru tine, poate să cam lipsească în această săptămână, iar ca rezultat, este de aşteptat să te arunci cu capul inainte într-o aventură incredibilă, de o frivolitate periculoasă. Pentru anumiți nativi ai semnului, prietenia va avea prioritate înainte de orice altceva, de data aceasta. Dar nu va fi imposibil ca un prieten să-ţi devină iubit. De altfel, acest lucru este normal și chiar răspândit și, de ce nu? de dorit!

LEU

Moderaţia şi înfrânarea ar trebui să fie motto-urile tale în această săptămână, pentru că vei avea tendinţa să reacționezi peste limite chiar şi în cazul unor evenimente minore. Străduieşte-te, oricât de greu îţi va părea,  să nu cheltuieşti energie inutil. Asta poate să însemne şi să eviţi să faci mult zgomot pentru nimic. Dacă nu ţi-ai cunoscut sufletul pereche încă, acest lucru va fi şi mai puţin probabil de realizat de data asta. Frecventează un mediu în care să te simți în largul tău, în care poţi să te arăţi în lumina cea mai favorabilă. Vei simţi că este foarte dificil să mai urmezi o eventuală dietă pe care ai decis să o începi! Vei fi tentat să te laşi şi să uiţi de ea!

FECIOARĂ

În relațiile cu partenerul tău nu vor lipsi tulburările. În această săptămână, aşteaptă-te la discuții care pot fi chiar furtunoase, și în care nici tu nici jumătatea ta nu doriți să pierdeți privilegiul de a avea ultimul cuvânt. Fii tu ăl mai inteligent dintre voi doi, vorbind mai puțin și ascultând mai mult. Aspectele lunare din această perioadă pot provoca probleme financiare, probleme în afacerea ta, dacă o ai. Vor exista, de asemenea, tensiuni în relaţiile tale profesioniole. Planetele îţi vor oferi o stare de spirit "domestică" și te vor face să iubești bucuriile prilejuite de statul acasă. Va fi destul de dificil te scoţi din "coconul" tău confortabil și din papuci!

BALANŢĂ

Întri într-o săptămână în care n-ar fi rău să te supui unei introspecții serioase, pentru a ști ce vrei exact, cu cine ai accepta să-ți petreci întreaga viață, fără a te lăsa influențat de considerații superficiale, neclare, şi nici a fi dominat de motive legate de beneficii materiale. În viața de familie, vei face tot posibilul pentru a găsi liniștea, armonia, și chiar vei reuși să creezi o ambianță foarte caldă. Însă, nu ezita şi mai ieși pe afară, în lume cum se spune, întâlnește-te cu oameni: probabil vei avea parte de întâlniri se vor dovedi interesante din multe puncte de vedere. Oricum, nu este de aşteptat să ţi se întâmple ceva rău, iar ideile tale pot suferi modificări făcute într-un mod plăcut, acceptabil.

SCORPION

Relațiile tale cu rudele apropiate, în special cu copiii tăi, vor fi în general bune, chiar dacă pare că toată lumea îţi va reproșa că nu îi înțelegi suficient. Alte probleme, dar fără o mare importanță, îţi pot absorbi toată energia, mai ales pe sfârşitul perioadei. Dacă se întâmplă să ai ceva probleme în familie, trebuie să manifeşti multă răbdare. Nu este indicat să discuţi acum cu cei apropiați în vederea găsirii unei soluții, pentru că vei întâlni opoziţie, ideile tale nefiind foarte clare. Fiecare dintre cei vizaţi va rămâne ferm la poziția sa. Relațiile conjugale vor evolua sub semnul tandreții și blândeții. Doar bărbații singuri trebuie să se abțină de la a-și exprima prea mult încrederea în sine. În plan financiar o atmosferă plată, nimic nu ar trebui să-ţi influenţeze buzunarul. Nici în bine, nici în rău.

SĂGETĂTOR

Singurătatea, indiferența oamenilor și, uneori, plictiseala te pot conduce să îţi căuți liniştea în studii mai puţin decente. Lecturi sau filme. Nu te lăsa dus de val, pentru că nu-ţi foloseşte şi nici nu vei ajunge la vreun rezultat. Vei avea ocazia să te impui în  întâlniri interesante, obţinând chiar o repetare a lor în interesul tău, să ai acces la o comunitate închisă și să obții sprijinul oamenilor influenți. Însă, totul depinde de tine. Profită cât poţi de bine de aceste influxuri astrale favorabile. Începe pentru tine trecerea într-o fază de aprofundare și consolidare în multe domenii. În general, va fi nevoie de încredere de sine și de optimism, pentru că este o săptămână bună.

CAPRICORN

Iată că a venit o săptămână în care sfatul este să te dedici celor pe care îi iubești. Totul depinde de modul în care vei interacţiona cu cei apropiați; dacă primează armonia, dacă agresivitatea este eliminată din relațiile tale, atunci lucrurile vor merge bine. Situația carierei tale va fi bună pe ansamblu; eşti destul de favorizat, în ciuda unor nori mici, în anumite momente rare. Vei avea idei originale, dar vei fi sprijinit și ajutat de anturajul tău. O dietă prea bogată se va dovedi mai dăunătoare pentru tine decât oricând, aşa că evită alimentele care îţi pot afecta echilibrul și pot avea efecte negative asupra circulației sanguine.

VĂRSĂTOR

Vor fi câteva încercări pentru vărsătorii care desfășoară o activitate profesională intensă, deoarece climatul astral din această săptămână poate provoca fricțiuni și tensiuni în muncă. Ai putea să te bazezi orbește pe flerul tău: îi vei înțelege foarte bine pe aceia pe care îi vei întâlni și le vei simți adevăratele intenții. De fapt, va fi foarte greu să te înșele sau chiar să îţi ascundă ceva. Fereşte-te de suprasolicitare, mai mult ca altădată! Aceasta va fi principala capcană pe care trebuie să o eviţi, dacă doreşti să ai în continuare o stare bună de sănătate și să fii stăpân pe deplin pe forţele tale.

PEŞTI

Eşti şofer? Multă atenţie! Vigilența este primordială pe șosele, în această perioadă, pentru a evita chiar şi accidentele minore. De asemenea, vigilență în stradă pentru a evita un jaf,  vigilență în ceea ce priveşte casa ta pentru a evita accidentele interne! Nu ar trebui să ai probleme de sănătate mari. Aveţi grijă la posibile probleme intestinale. Pentru a digera bine, bea ceaiuri pentru digestie după fiecare masă. În caz de probleme cardiace, trebuie o mai atentă supraveghere. Dacă ai o afacere în asociere sau pur şi simplu ai un partener de serviciu, este cazul să ai mai multă răbdare cu el, altfel există riscul unor ciocniri, iar cuvintele pe care le vei spune ar putea să nu fie prea civilizate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel