HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL. Horoscopul săptămânii 15 - 21 ianuarie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DC News
WhatsApp
Horoscopul săptămânal în perioada Luni, 15 ianuarie 2018 - Duminică, 21 ianuarie 2018, oferit de DC News.

Puteţi citi mai jos Horoscopul săptămânal pentru perioada:

Luni, 15 ianuarie 2018 – Duminică, 21 ianuarie 2018, pentru toate zodiile:

BERBEC

E o perioadă în care este de aşteptat să nu fii tot timpul pe aceeaşi lungime de undă cu rudele tale apropiate, în special cu copii, ceea ce te va îngrijora profund. Nu este nevoie să faci eforturi disperate pentru a îmbunătăţi situaţia, ci lasă ca lucrurile să se aşeze singure. Influeţele astrale din această săptămână te fac să vezi viaţa în roz şi vei trece uşor peste orice necaz aparent sau gânduri nefolositoare, cât şi peste unele angoase ocazionale. Totul pare atât de uşor pentru tine acum, înfloritor şi chiar vesel. Încearcă să păstrezi această stare cât mai mult, ba chiar fă-ţi provizii de optimism pentru zile mai întunecate.

TAUR

Îngrijorările care apar acum, cât şi tensiunile generate de activităţi lipsite de o coordonare proactivă vor ajunge să-ţi provoace tot felul de perturbări ale ritmului zilnic, dar şi mici probleme de sănătate: dureri de cap, riscuri de ameţeli, pusee febrile şi nevralgii ale dinţilor şi feţei. Eşti mai mult decât îngirjorat de turnura pe care au luat-o evenimentele din ultima perioadă. Aveai aşteptări mult mai mari şi, dintr-o dată, apar întârzieri în desfăşurarea proiectelor tale.  Uşurinţa în a-ţi crea legături, care este înscrisă în zodia ta, va fi susţinută de climatul astral, aşa că profită în această săptămână pentru a-ţi face cunoscute unele cereri mai sensibile sau pentru a încheia anumite afaceri ori înţelegeri.

GEMENI

Mediul familial nu va fi lipsit de farmec în această săptămână. Ai nevoie de activitate fizică intensă la fel ca şi de îndepărtarea gândurilor care fac din tine o persoană ursuză. Puţine lucruri îţi vor lumina gândirea, dacă nu vei lupta. Totuşi, sunt veşti bune pe partea profesională. Însă, poţi să dai cu piciorul la tot dacă vei adopta o atitudine prea contondentă sau dacă îţi vei asuma riscuri prea mari. Ai dreptul la momentele tale de extaz sentimental, aşa că profită de fiecare clipă. Climatul astral se prezintă ca o garanţie a unei săptămâni fără evenimente dramatice şi, în acelaşi timp, pentru noi relaţii cel puţin... simpatice.

RAC

Încearcă să fii ceva mai deschis - climatul astral te ajută în această perioadă - dar şi mai direct, atunci când abordezi oamenii sau lucrurile care te interesează. Trebuie să admiţi că nu întotdeauna te descurci cu tine însuţi. Fii mereu pregătit şi nu mai da atâta importanţă reclamelor care îţi promit lucruri miraculoase (cum ar fi curele de slăbire imediată!) sau prezintă gadgeturi care îţi sporesc şansele  de câştig financiar sau amoros. În domeniul profesional e de aşteptat să îţi pui anumite întrebări, însă nu va fi cazul să generezi o schimbare de stare brutală, însă pregăteşte-te să faci o cotitură.

LEU

Încearcă să fii realist, altfel  iţi vei petrece restul vieţii încercând să realizezi imposibilul şi  nu te vei putea bucura de adevăratele momentele minunate pe care ţi le oferă viaţa. Toate cărţile câştigătoare vor fi  de partea ta. Prietenia celor care te apreciază la adevărata ta valoare te va ajuta să pui în practică un proiect la care visezi de ceva vreme. Norocul îţi va fi un aliat nesperat.  De data aceasta, lucruri cu adevărat importante ţi se vor întâmpla pe plan afectiv şi chiar intim. Pasiunea ta va fi constantă şi vei şti cum să-ţi declari dragostea cu o forţă irezistibilă.

FECIOARĂ

O anumită doză de toleranţă şi nepăsare în viaţă este indispensabilă pentru a fi fericit. Dacă iţi doreşti cu adevărat o nouă poveste de dragoste, dă dovadă de mai multă răbdare. Dragostea la prima vedere nu mai este de actualitate. Pe plan financiar nu îţi asuma niciun fel de riscuri, în special nu împrumuta prietenii cu sume importante de bani şi nici măcar pe membrii propriei familii. Stelele te sfătuiesc să cauţi cumpătarea în tot ceea ce faci. Încearcă să impui o limită înclinaţiei tale spre perfecţionism şi situaţii extreme, altfel acest lucru te va face să fii tot timpul nemulţumit şi în acelaşi timp te va epuiza.

BALANŢĂ

Sunt şanse foarte mari pentru a-ţi stabiliza viaţa sentimentală. Cu toate acestea nu te bucura prea curând de perspectivele materiale şi financiare pe care ţi le-ar putea oferi o eventuală căsătorie.  Dacă vrei să ai succes şi să reuşeşti în toate proiectele tale trebuie ca întotdeauna să ai curajul de a trata  problemele  la modul direct, acţionând în consecinţă. Nu lăsa ca visele tale să aibă prioritate faţă de realitate. Există riscul de a apărea tot felul de divergenţe sau chiar certuri între tine şi anturajul familiei tale, dar aceste incidente nu vor avea consecinţe dramatice. Totuşi vor fi suficient de supărătoare şi agasante pentru a-ţi provoca o dispoziţie proastă.

SCORPION

Un glas interior îţi va spune că e timpul să lupţi împotriva îmbătrânirii. Gândeşte-te, atunci, să foloseşti produse care conţin vitamina E. Această vitamină joacă rolul unui antioxidant, putând fi găsită în cantităţi mari în germeni de grâu, salată verde, varză, spanac şi uleiuri vegetale crude. Răbdarea şi  calmul nu vor fi trăsăturile tale cele mai active şi vei fi convins că tot ceea ce ţi se întâmplă este, de fapt, o conspiraţie împotriva ta, pentru a-ţi întârzia proiectele şi a-ţi complica viaţa. Nu-ţi pierde speranţa, până la urmă totul va ieşi bine, aşa cum ţi-ai propus.

SĂGETĂTOR

În condiţile economice dificile de astăzi trebuie să dai dovadă de o vigilenţă maximă, astfel vei reuşi să te aperi de diverse capcane întinse de unele persoane răuvoitoare. Gândurile tale legate de viaţă, moarte, singurătate, boală te vor deranja puţin, dar în scurt timp îţi vei da seama că nu eşti tu persoana potrivită pentru a purta această povară. Se pare că vei fi interesat de un mic flirt. Ar fi prudent din partea ta să nu o iei în serios pentru că semnele astrale în ceea ce priveşte viaţa sentimentala nu îţi sunt favorabile.

CAPRICORN

Configuraţia astrală din această săptămână îţi promite că astrele te vor susţine şi ajuta în tot ceea ce îţi vei propune să realizezi. Cu toate acestea, trebuie să fii precaut, în aşa fel încât să nu-ţi pui în pericol relaţiile printr-un exces de simţ critic. Amână cu două zile toate acţiunile care implică ocuparea unui loc de muncă sau obţinerea unui sprijin financiar. Poţi realiza proiecte foarte interesante cu ajutorul celor mai buni prieteni, dar dacă este vorba de o călătorie, analizează foarte bine situaţia, pentru a şti exact ce mijloace îţi sunt necesare în vederea realizării planurilor tale.

VĂRSĂTOR

Dacă îţi vei descoperi o nouă pasiune, entuziasmul tău va fi imens şi vei reuşi să acumulezi noi cunoştinte foarte uşor. În acest climat astral va fi nevoie să faci unele revizuiri asupra unor lucruri care până în acest moment ţi se păreau foarte solide. În viaţa profesională nu vei fi imun la dificultăţi. Impulsionat de o dorinţă puternică de a fi o persoană plină de farmec şi de o nevoie crescută de a socializa, te vei simţi atras de tot ce este spectaculos.

PEŞTI

Nimic nu te pare a sta în calea ta şi vei fi foarte motivat să-ţi atingi obiectivele profesionale. Vei fi mai înflăcărat ca oricând, iar dacă te vei lăsa condus de impuls rişti să comiţi unele erori notorii, atât în viaţa sentimentală cât şi în cea amoroasă. Până acum ai întâmpinat tot felul de obstacole în a-ţi face prieteni adevăraţi, dar de data aceasta vei cunoaşte prietenia adevărată, pe care vei fi foarte atent să o păstrezi şi care îţi va aduce nenumărate bucurii, iar necazurile ţi le va reduce la jumătate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel