Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2023. Zodia care se ceartă cu toată lumea în Săptămâna Mare. Simulescu: Îți va fi foarte greu să ții post

Autor: Doinița Manic | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop Gemeni 13-19 noiembrie 2023. Daniela Simulescu: Nu iscați scandaluri / Foto: Pixabay, de Ryan McGuire
Horoscop Gemeni 13-19 noiembrie 2023. Daniela Simulescu: Nu iscați scandaluri / Foto: Pixabay, de Ryan McGuire
Astrologul Daniela Simulescu vine cu previziunile astrale pentru săptămâna 10-16 aprilie 2023.

"Conjuncția Soare-Jupiter este în semnul tău. Dacă nu îți merge bine în zilele ce urmează, știi cum e? E Marte în Rac. Te întâlnești cu familia, te superi te enervezi, te cerți, te apucă spumele, mai auzi una, mai auzi alta, te mai vezi de sărbători. Îți va fi foarte greu ție să ții post zilele următoare, dar totuși conjuncția asta Soare-Jupiter e acolo, e în semnul tău. Deci lasă ce ți se întâmplă, ce nu ține de tine, nu îi da mai multă putere, dar ce ține de tine, dă-i multă putere pentru că această apropiere a Soarelui de Jupiter vine cu încredere, vine cu puțină aroganță, vine cu puțină vanitatea, cu o oarecare exuberanță, dar ai nevoie, ai mare-mare nevoie.

Venus intră în Casa a 3-a, plimbă-te, cunoaște oameni, discută cu ei, uită și de careul lui Venus cu Saturn, vorbește așa mai plăpând, așa într-un mod mai frânat, dar important este să ieși în lume. Știi ce ar fi foarte bine pentru tine zilele următoare? Să nu ai un program simplu, să nu ai o rutină cum ai avut până acum și să încerci zilele ce urmează să ieși puțin din plictiseală, efectiv să ieși din plictiseală. Asta poate să însemne o călătorie, Venus în Casa a 3-a, asta poate să însemne înscrierea la un concurs, asta poate să însemne că îți iei două zile și stai cu familia, asta poate să însemne orice.

Tu știi cel mai bine, dar ai nevoie de noutate, să ieși din rutină, din cotidian. Oferă-ți lucrul acesta pentru că cealaltă săptămână vom avea o Lună Nouă, a doua Lună Nouă în semnul tău și o Eclipsă de Soare, deci, după cum îți povesteam, dă-ți șansa aceasta să schimbi ceva în obiceiurile tale. Aveți nevoie de noutate. Poate la masa de Paște vă cumpărați o față nouă de masă, poate numai faceți ouăle cu aceeași vopsea, poate găsiți o altă rețetă de cozonac sau domnilor, poate vă decideți să vă luați o cămașă nouă înainte de Paște. Știți cum este ritualul, să îmbrăcăm ceva nou de Paște, să ne înnoim, deci folosiți zilele acestea să ieșiți puțin de la naftalină", le-a  transmis Daniela Simulescu celor din zodia Berbec sau cu ascendentul în Berbec.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel