Horoscop: săptămână grea pentru Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. ”O să ai senzația de picaj în gol”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Pentru patru zodii, astrele anunță o săptămână... tulburătoare. 

Da, luna martie este cea care ne pregătește pentru tot felul de surprize, de care știi deja. Dar începem să le înțelegem din ce în ce mai serios. Saturn a intrat deja în Pești pe 7 martie. Urmează intrarea lui Pluto în Vărsător, de pe 23 martie, dar și tranzitul lui Marte în Rac, începând cu 25 ale lunii. 

Iar aceste tranzite nu sunt simple. Nu doar că aduc schimbări pentru luna în curs, ci pentru următorii ani. De ce spunem asta? Fiindcă Saturn aduce o sumedenie de teste și lecții pentru nativii cu marcaj mutabil în astrogramă, deci Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iar Pluto este cel care aduce urcușuri și coborâșuri. Dar și transformări radicale pentru persoanele cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. În final, Marte o să ambiționeze semnele cardinale, date de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Practic, nicio zodie nu scapă și nici nu se plictisește.

Leu/Ascendent în Leu

Gândește-te la următorul lucru. Ai foarte multe planete în Casa a 8-a. Îi amintim pe Soare, care este guvernatorul tău, Mercur și Neptun. Deci, o triplă conjuncție. Toate aceste planete sunt în Careu cu Marte din Casa a 11-a. Dezamăgirile pe care le-ai avut din partea prietenilor sau a cunoscuților și așteptările au fost numeroase.

Ai tot așteptat, în special din august până în prezent, fie să te sune un prieten, fie să îți iasă niște planuri care încă nu se arată. Ei bine, nici în această săptămână nu ies. O să ai o senzație de picaj în gol, nu știi încotro să te duci. Dar să știi că poate fi și o stare puțin indusă, fiindcă ți se pare că trebuie să ți se întâmple niște lucruri. Cel mai probabil, viața ți-a demonstrat că nimic nu se întâmplă de la sine.

Totodată, ai și frici de toate felurile, iar cei din jur se pot simți nițel sufocați. Dar cine își dorește să rămână cu adevărat lângă tine, va rămâne. Dar nu te mira dacă oamenii dragi pot fi puțin sătui. Venus o să intre în Casa a 10-a, a carierei, iar acesta este un lucru bun. Așa că încearcă să nu te panichezi, dar nici să te pierzi cu firea. S-ar putea să te chinui exact unde nu trebuie.

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte este guvernator de Casa a 7-a. La tine este în Casa a 9-a și face acele careuri cu Neptun din Pești. Deci, discuțiile de la locul de muncă, despre cine are dreptate sau despre cine este mai mare și mai deștept trebuie puțin îndepărtate. Ego-ul trebuie înfrânt, de fapt.

Nu ai de ce să folosești un ego mărit în aceste zile. Ba mai mult, după cum astrologul Daniela Simulescu amintea și în urmă cu ceva timp, nu te băga în discuții personale la locul de muncă. Poate că ai unii colegi de care te simți mai apropiat. Asta este foarte bine, dar nu depăși niște limite. Poți să intri în niște discuții care îți fac foarte mult rău. 

Ai grijă și la toate chestiunile administrative care îți cer atenția în această săptămână, fie că este vorba de semnarea unor documente, de acte sau de diferite drumuri spre autorități. Ai grijă și la diagnosticele pe care le primești. Cere și o a doua părere, dacă nu ești convins.

Vei face mai ușor rost de bani. Lasă-te ajutați de oamenii apropiați, din familie. Datorită lui Mercur, care va intra în Casa a 7-a la finalul săptămânii, discuțiile cu partenerul vor deveni din ce în ce mai importante.

Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel