Horoscop, sâmbătă, 8 iunie 2019
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Vărsătorii sunt calmi şi productivi
Vărsătorii sunt calmi şi productivi
Horoscop. Scorpionii vor fi  mulțumiți de rezultatele acestei zile, pe când Capricornii vor fi extrem de stresaţi şi iritaţi.

Scorpion
Scorpionul va fi mulțumit de rezultatele acestei zile. Majoritatea evenimentelor planificate vor avea succes, cu sprijinul prietenilor sau rudelor. Singurul lucru cu care aţi putea fi ajutat este o problemă personale. În timpul zilei va fi nevoie să începeți o conversație de importanţă crucială cu o cunoștință mai veche şi poate că veți decide să vă întrerupeți romantismul actual sau să mărturisiți cuiva sentimentele voastre.

Săgetător

Săgetătorul este foarte probabil să aibă parte de o serie de emoții mult așteptate. Puteți influența această predicție dacă organizaţi un scenariu de vacanță în care să includeţi o persoană foarte dragă vouă. Se recomandă totuși să părăsiți aglomerația orașului. Mergeţi în natură sau într-un loc de o frumusețe deosebită, pentru a putea scăpa de stresul de muncă acumulat. În cursul serii apare posibilitatea de a vă intersecta destinul cu o persoană de sex opus, foarte interesantă pe linie romantică.

Capricorn

Astăzi, Capricornii vor fi extrem de stresaţi şi iritaţi. Veţi critica tot ce vă iese în cale. Doar sportul vă va relaxa aşa că mergeţi la sală sau încercaţi câteva exerciţii fizice în aer liber. Nici să nu vă gândiţi să trişaţi într-un proiect la locul de muncă, pentru că sunt şanse foarte mari să fiţi prinşi. În schimb, seara v-ar putea prinde într-o companie plăcută.

Vărsător

Vărsătorii sunt calmi şi productivi. Dacă ați planificat să începeți orice reparații în casă, astăzi este ziua perfectă pentru astfel de activităţi. Din nefericire, această zi nu este bună pentru romantism, deci, dacă este posibil, încercaţi să vă abţineţi de la tot felul de confesiuni emoționale. În schimb, un prieten va beneficia de pe urma sfaturilor valoroase legate de un proiect de afaceri.

Peşti

Astăzi, Peştii nu trebuie să fie reci şi indiferenţi cu persoanele pe care le iubesc. Încercaţi să comunicaţi cu partenerul de viaţă pentru a evita ruinarea relației. Vă puteţi pune în practică latura romantică, încercând să vă surprindeţi partenerul cu o cină, o plimbare, poate chiar o călătorie, mai ales că astrele sunt de partea voastră şi la capitolul bani.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel