Horoscop, sâmbătă, 7 martie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Racii vor fi foarte irascibili.
Racii vor fi foarte irascibili.
Horoscop. Nativii Balanță pot ieși cu  prietenii în oraș, să se bucure de prezența lor până când aceștia vor fi nevoiți să interacționeze și cu alte persoane.

Berbec

Ceva din tine vrea să mai fie încă o dată copil. De aceea, astăzi vei căuta metode prin care să te joci sau prin care să stai mai mult în preajma celor mici.

Taur

Întorci capete, atragi priviri și asta te face să te simți bine. Zâmbești mai des și inițiezi conversații, lucru rarisim pentru tine.

Gemeni

Discuțiile la care participi vor fi izvoare de informații și înțelepciune. Deci lasă leneveala și ieși din casă! Fii mai optimist!

Rac

Parcă ți-ai dori un sfârșit de săptămână fără cheltuieli mari. Și vei face totul în acest sens. Spre seară va apărea o tentație și nu vei fi capabil să ții buzunarul închis.

Leu

Nu accepți niciun refuz din partea celorlalți. Vrei să ți se facă pe plac, să fii ascultat și adorat. Ține cont că va fi necesar să depui puțin efort pentru asta.

Fecioară

Fii mai atent la rutina zilnică! Poți începe cu alimentația și consumul de lichide. Poate că este cazul să faci niște schimbări pentru a avea mai multă energie.

Balanță

Ieși cu prietenii în oraș, te bucuri de prezența lor până când aceștia vor fi nevoiți să interacționeze și cu alte persoane. Atunci te vei simți neglijat.

Scorpion

Partenerul se comportă ciudat. Face gesturi romantice, după care se enervează brusc pe tine. Se schimbă pur și simplu de la o stare la alta.

Săgetător

Poți folosi ziua pentru a ieși în natură, pentru a face activități sportive sau pentru a citi o carte. Nu doar trupul are nevoie de mișcare, ci și creierul.

Capricorn

Ți se pasează responsabilitatea pentru toate activitățile familiei. Deși inițial nu vei fi de acord, pe parcurs nu vei mai comenta.

Vărsător

Sesizezi o serie de schimbări la persoana iubită. Încă nu îți poți da seama dacă este cazul să devii suspicios sau dacă este doar o fază prin care trece.

Pești

Toată ziua vei fi preocupat să găsești vinovați pentru necazurile din timpul săptămânii. Oamenii dragi te imploră să trăiești viața aici și acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel