Urmărește emisiunea live
Horoscop, sâmbătă, 7 ianuarie 2023
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Lună Plină în Rac. 

Sâmbătă avem prima Lună Plină a anului 2023, de această dată în semnul Racului. Primul moment decisiv! Sau altfel zis adevăratul Revelion al astrelor! Aici are loc trecerea între ani. Luna Plină cere o renunțare. Arhetipul Racului vorbeşte de familiar, confort, de siguranţă, de familie, de trecut, de rădăcini. Capricornul vorbeşte de acum, de viitor, de ce construim. Luna Plină este o fază de genul "până aici se poate". Mai mult de atât nu pot”. Și pentru că va fi și Pluto implicat în acest eveniment, ne vom confrunta cu emoții puternice. Persoanele cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor sesiza în jurul lor instabilitate crescută. Ne pregătim de intrarea lui Lilith în Leu. 

Berbec

Vei încerca să fugi de orice responsabilitate. Mai ales față de familie, dar astrele nu te lasă! Vei fi destul de vulnerabil. 

Taur

Discuțiile de astăzi îți vor declanșa numeroase stări interioare, chiar contradictorii. Pe de o parte vrei să fii mai împăciuitor, dar îți pierzi răbdarea repede. 

Gemeni

Astrele îți atrag atenția la modul în care îți consumi resursele. De la bani, la energie sau disponbilitatea ta față de cei apropiați. 

Rac

Cu Luna Plină în semnul tău, vei avea nevoie serioasă de atenție și afecțiune din partea familiei. Vei fi precum un copil. 

Leu

Oboseala își va spune cuvântul și nu în cel mai drăguț mod dacă nu îți vei lua o pauză. Unele treburi gospodărești pot fi amânate. 

Fecioară

Preocuparea exagerată față de bunăstarea altora va fi în detrimentul bunăstării tale. Deci ai face bine să te focusezi pe tine. 

Citește și Prima Lună Plină din 2023. La ce să se aștepte fiecare zodie

Balanță

Dacă lucrezi, vei dori sa fii acasă cu familia. Și dacă vei fi liber, te vei gândi doar la carieră. Va fi greu să găsești un echilibru. 

Scorpion

Vei fi toată ziua pe drumuri! Așteaptă-te la diverse încurcături, deci înhamă-te și cu multă răbdare. Încearcă să eviți încăpățânarea. 

Săgetător

Luna Plină activează axa banilor. Este posibil să descoperi că ai unele datorii sau să fii nevoit să faci unele cheltuieli nedorite. 

Capricorn

Relațiile sunt testate. Pe toate planurile. Vei întâmpina rezistență și va trebui să îți schimbi comportamentul față de apropiați. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să ai un plan bine stabilit al zilei. Că de nu, oricum vor apărea situații imprevizibile și nu te vei putea ocupa de ale tale toate. 

Pești

Cei care au copii vor trece prin diverse întâmplări legate de aceștia. Cei fără copii vor trebui să ceară mai multă atenție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel