Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 6 iulie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Astăzi avem Lună Nouă în Rac. 

Lună Nouă în semnul Racului. Soarele și Luna se întâlnesc în aceeași zodie, în același grad și ne oferă ocazia unui nou început, ne dau senzații noi, aduc alt gen de trăiri pe care să le simțim în acord cu energia momentului.  De această dată, Luna Nouă beneficiază și de influența pozitivă a lui Venus. Un moment foarte bun pentru intenții și proiecte noi legate de familie, casă și stabilitate emoțională. 

Berbec

Este o zi foarte bună pentru a te ocupa de treburile gospodărești sau pentru a o petrece în compania oamenilor celor mai dragi. 

Taur

Îți vei pune numeroase întrebări și vei fi curios și cu oamenii apropiați. Mintea ta va fi precum un burete. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să te răsfeți. Să nu cheltuiești bani doar pentru cele necesare, ci și pentru un obiect dorit sau o pasiune. 

Rac

Luna Nouă se petrece în semnul tău. Deci contează enorm atitudinea pe care o vei avea. Aceasta va da tonul întregii zile. 

Leu

Nu este cazul să faci exces de zel în niciun domeniu. Vei rămâne repede fără energie. Trebuie să pui pe primul loc odihna sau relaxarea. 

Fecioară

Astăzi vei fi la extreme. Când vrei să fii foarte sociabil, când vrei să te izolezi de tot. Important este să găsești un echilibru.

Balanță

Dacă lucrezi, s-ar putea să ai multe șanse de reușită. Dacă ești liber, încearcă să nu fii prea autoritar cu oamenii dragi. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să nu stai prea mult acasă. Îți va face bine o vizită, o călătorie sau pur și simplu, o plimbare. 

Săgetător

Încearcă să nu îți consumi resursele, oricare ar fi acestea, cu oamenii care nu merită și nu ar aprecia. Fii mai selectiv!

Capricorn

Luna Nouă se petrece în casa a șaptea, a relațiilor. Deci ai putea să te implici, alături de partener, în activități noi. 

Vărsător

Vei reuși să îmbini utilul cu plăcutul. Vei fi impresionat și tu de propria hărnicie. Astrele îți recomandă, totuși, să nu te epuizezi. 

Pești

Astrele te invită să vezi jumătatea plină a paharului, să ai în vedere și activități distractive, nu doar muncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel