Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 4 martie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Previziuni zilnice. Luna tranzitează semnul Leului. 

Mercur a intrat ieri în semnul Peștilor. Și ne pregătește oarecum de tranzitul lui Saturn în același semn. Va trebui să ne dăm seama în care dintre domeniile din viața noastră suntem nesiguri și haotici. Rolul lui Saturn va fi acela de a pune limite inițial. După care să ne determine să fim mai asumați. Sfârșitul de săptămână beneficiază și de prezența Lunii în semnul Leului. 

Berbec

Este o zi bună pentru a sta în banca ta. Adică nu este cazul să te implici în problemele altora. Nu uita că le ai și tu pe ale tale!

Taur

Nu vei mai fi la fel de sigur pe unele planuri. Și nici prietenii nu te pot ajuta. Dar vei reuși să înoți în apele haotice ale zilei. 

Gemeni

Dai prea multă importanță unor chestiuni nesemnificative. Și când este nevoie să te implici, devii destul de superficial. 

Rac

Pui foarte mult accentul pe cantitate, când de fapt ar trebui să fie invers. Și nu este cazul să demonstrezi nimic nimănui. 

Leu

Nivelul de energie este destul de scăzut și ar trebui să fii mai liniștit. Nu să te implici în tot felul de evenimente inutile. 

Fecioară

Partenerul va fi mai comunicativ. Tu, în schimb, nu vei avea energie pentru nimeni și nimic. Odihna este cea mai importantă. 

Balanță

Parcă ai o atracție către tot ce înseamnă stres. După care te victimizezi că de ce doar ție ți se întâmplă. Poate este nevoie de schimbarea atitudinii. 

Scorpion

Tu centrezi, tu dai cu capul! Dar te va ajunge oboseala la un moment dat, să știi. Așa că învață să mai și delegi. 

Săgetător

Discuțiile cu familia te indispun, dar sunt necesare. Nu veți ajunge la nicio concluzie, dar nu este nici cea mai bună zi în acest sens. 

Capricorn

Mercur te face dornic de cunoaștere. Este posibil să te interesezi și de unele domenii total necunoscute pentru tine. 

Vărsător

Te simți marginalizat. Și prea obosit să tot explici unele situații. Saturn se pregătește să iasă din semnul tău, deci e de înțeles. 

Pești

Unde dai și unde crapă! Cuvintele ți se pot întoarce, mai ales dacă replicile tale sunt spuse doar pentru a face pe plac cuiva. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel