Horoscop, sâmbătă, 4 februarie 2023
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Horoscop zilnic. Careu Soare-Uranus. 

Pe 4 februarie avem un careu între Soarele din Vărsător și Uranus din Taur. Chiar dacă este sâmbătă și oamenii se așteaptă să fie o zi de odihnă, acest aspect poate provoca destule evenimente neașteptate sau schimbări bruște în comportamentul apropiaților. Recomandabil ar fi să nu vă faceți planuri.

Berbec

Nu prea te poți baza pe prieteni. Și nu pentru că te vor dezamăgi în mod intenționat, ci pentru că în viața lor vor apărea evenimente pe nepusă masă. 

Taur

Astrele îți cer să fii implicat în chestiunile administrative. Să nu încerci să pasezi responsabilitatea ta altora. 

Gemeni

Vei fi pe drumuri toată ziua. Și ar fi bine să fii pregătit de noutăți la tot pasul. La care va trebui să te adaptezi din mers. 

Rac

Ne apropiem de o Lună Plină. Deci s-ar putea ca fii cuprins de o mulțime de emoții. Evită să faci cumpărături la nervi. 

Leu

Careul Soare-Uranus va crea destule momente instabile în cuplu. Partenerul vrea acum ceva, peste o oră cu totul și cu totul altceva. 

Fecioară

Vei fi ajutat exact de persoanele la care nu te-ai fi așteptat vreodată. Astrele îți recomandă să nu îți aglomerezi programul. 

Balanță

Vei fi într-o cursă contracronometru, însă una indusă de tine. Astrele îți recomandă să te pui pe primul loc tot timpul. 

Scorpion

Familia îți dă bătăi de cap. Și s-ar putea să îți amâni planurile tale pentru a-i ajuta sau împăca pe cei apropiați. 

Săgetător

Cuvintele tale vor fi interpretate greșit. Deci ai grijă ce spui și ce scrii! Nu ar strica să fii pregătit permanent să pui mai multe întrebări. 

Capricorn

Riscul de cheltuieli inutile este crescut. Deci ar fi bine să pleci în oraș cu o listă de cumpărături sau cu un buget prestabilit. 

Vărsător

Îți sare țandăra din orice. Nu ai astâmpăr. Oamenii dragi nu vor înțelege de ce reacționezi așa și s-ar putea să îți pună unele întrebări inconfortabile. 

Pești

Astrele îți recomandă să te axezi pe treburile gospodărești. Te vor ajuta să mai scapi de gândurile negative și să te mai relaxezi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel